Bogdanu iz godine u godinu sve lepše u reprezentaciji, a kako se proveo kod Jokića?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.06.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Kapiten je danas odlično raspoložen na okupljanju nacionalnog tima.

www.starsport.rs
www.starsport.rs

Povezane vesti

Uz selektora Pešića, novinarima se danas na okupljanju reprezentacije obratio i kapiten nacionalnog tima Bogdan Bogdanović.

On je potvrdio da se raduje nastupima za nacionalni tim i da se sve lepše oseća u reprezentaciji kako godine prolaze.

''Naš zadatak kad nastupamo je da motivišemo ne samo decu i klince, nego i neke mlađe generacije koje su bliže nastupu za reprezentaciju. To je poseban momenat i druženja i igre. Ne znam kako bih to drugačije opisao. Drago mi je da vi to prepoznajete, da vidite. Svake godine mi je sve lepše da budem ovde. Nadam se da će me zdravlje poslužiti, to je ono čime se najviše i bavim", izjavio je Bogdanović.

U susret okupljanju ''orlova'', Bogdan je nedavno u Somboru bio gost Nikole Jokića sa kojim je gledao konjičke trke i zajedno sa njim proslavio i pobedu Jokićevog grla.

''Prvi put sam bio tamo i te konjske trke su stvarno zanimljive. Nisam znao da je on toliko uključen. Zna kako kasa konj, kad mu očepe uši, dosta nauči čovek o saigraču, prijatelju, to su te neke stvari. Kada radimo na hemiji, nije sve samo pijančenje, ima i nekih dubljih poznanstava. Bila mi je čast i privilegija'', istakao je Bogdan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke