Bogija jedna arena u NBA podseća na Pionir

Autor: Pavle Knežević
sreda 30.05.2018.
21:45
Izvor: Sportske.net

Gde su navijači glasni i ponekad malo vulgarni, ali u granicama normale...

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović ponovo prati utakmicu Partizana i to u društvu Saše Pavlovića, a novinarima je tokom poluvremena rekao da ga Jutina dvorana podseća malo na Pionir.

"Arko arena nije kao 'Pionir', ali Jutina je ostavila na mene utisak. Onako, kao Partizanova publika, glasna, onako malo i vulgarna kad dobacuje, ali sve u granicama normale. Ne smeta mi to, nego baš onako vrati sećanja, što je donekle nekad i dobro. Lepo je ponovo doći ovde, stvarno nisam dugo bio i gledaću da ispratim što više utakmica", rekao je popularni Bogi.

Jedno od priznanja koje je dobio na kraju sezone jeste što ga je komisija NBA izabrala u drugi "ruki" tim sezone.

"Dobra sezona je iza mene. To je i lepa nagrada za dobre partije u sezoni, ali je u stvari samo još jedna motivacija za mene da radim još više i još jače", kaže Bogdanović.

Sjajni bek ovog juna neće učestvovati u reprezentativnoj akciji iz zdravstvenih razloga.

"Imao sam malu intervenciju na kolenu. Malo mi je produžen oporavak zbog generalnog umora tela, jer nisam imao pauzu dve-tri godine da se odmorim i radim na sebi i na telu. Sada se dobro osećam i već sam krenuo da radim u teretani na telu, sad će još malo i lopta, tako da ću biti spreman za sezonu", rekao je Bogdan Bogdanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke