Bokan objavio saopštenje - Ponosan je...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.05.2021.
14:27
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Prvi čovek podgoričke Budućnosti oglasio se zvaničnjim saopštenjem po završetku finalne serije plej-ofa ABA lige.

Dragana Stjepanovic / STARSPORT
Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Povezane vesti

Budućnost nije uspela da iznenadi Crvenu zvezdu, poklekla je u petoj, odlučujućoj utakmici u Beogradu, ali taj poraz očigledno nije teško pao Podgoričanima i prvom čoveku kluba Draganu Bokanu, koji je posle svega ponosan na svoju ekipu i ono što je učinjeno u dosadašnjem toku sezone.

Ipak, sezona još uvek traje i ekipu Budućnosti sada očekuju završnica nacionalnog Kupa i šampionat Crne Gore, gde se očekuju trofeji.

U nastavku prenosmo kompletno Bokanovo saopštenje, objavljeno na klupskom sajtu Budućnosti.


''Poštovani navijači i zaljubljenici u košarku,

Iza nas je po svemu posebna i izazovna, ali uspešna sezona. Bili smo na korak do osvajanja titule šampiona ABA lige, o pobedama u plej-ofu je odlučivalo samo par koševa razlike.

Suvišno je trošiti reči o tome koliko je sezona bila teška i koliko je prepreka postavljala pred naše igrače, stručni štab i upravu. Svi smo na svojim nivoima odgovornosti dali sve od sebe da ih na najbolji način prevaziđemo. Sezonu je obeležila stalna briga o zdravlju našeg tima i stručnog štaba, poštovanje svih propisanih mera, prazne tribine i konstantna neizvesnost. Na kraju, možemo biti ponosni na sve učinjeno.

Borili smo se do poslednjeg trenutka i drugo mesto, vrh tabele je rezultat nesumnjivo vredan poštovanja. Čestitam našim momcima koji su se borili srcem, u pravom sportskom maniru. Priuštili su nam mnogo trenutaka na koje možemo biti ponosni, košarkaške bravure za pamćenje, nošeni podrškom koju nisu mogli doživeti na terenu, ali su je osećali, koja nije izostala ni ove, po svemu posebne sezone.

S toga, ovim putem toplo zahvaljujem svim našim navijačima, svima koji su kraj malih ekrana bili uz naš klub, pratili nas na društvenim mrežama i bez obzira na sva ograničenja, delili sve lepe i teške momente sa našim momcima.

Ovo je odlična prilika da zahvalim i članovima Uprave kluba i svim članovima naših kompanija, Glavnom gradu i gradonačelniku Ivanu Vukoviću. Pokazali smo da je u finalu pre svega najvažnije zajedništvo, beskompromisna i bezuslovna podrška i da nas sve povezuje zajednička misija – biti kao jedan uz klub koji je u pravom smislu reči ponos Crne Gore.

Pred nama su novi ciljevi – završnica Kupa i Prvenstvo Crne Gore. Pred nama je priprema nove sezone, nove prilike i nove mogućnosti koje ona donosi. Živimo u neizvesnom vremenu i teško je praviti prognoze i nešto očekivati sa sigurnošću. Ali, ono u šta sam siguran je naša ljubav prema Klubu, naša časna, viteška borba pod koševima, iskrena podrška naših vernih navijača i želja da za svoj klub damo sve od sebe, borbeno i nepokolebljivo, od prve utakmice do finala.

Za Budućnost se igra i navija srcem i to je konstanta, jedino u šta u nesigurnim vremenima možemo biti sigurni'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke