Bolomboj: ''Rekli su mi da će biti 23.000 navijača...'' A koliko ih je tačno bilo?

Autor: Darko Mitrović
petak 02.02.2024.
23:44
Izvor: Sportske.net

Zvezdinom centru nije bilo jasno kako je to moguće.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda večeras nije uspela da na pravi način parira objektivno kvalitetnijoj ekipi Barselone. Pred krcatim tribinama ''Štark arene'' Zvezda je poražena sa 85:76 i sada ima skor od 10 pobeda i 15 poraza, sa minimalnim šansama za plasman u Top 10.

Prema zvaničnim podacima na sajtu Evrolige, večerašnjoj utakmici je prisustvovao 20.875 gledalaca, a centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj je imao zanimljiv komentar na tu temu posle meča.

''Večeras me je malo iznenadilo jer su mi rekli da ćemo imati 23.000 navijača. A ja sam pomislio, zar Arena ne prima samo 20 ili 21.000 ljudi? Pokušavao sam da shvatim kako bi to funkcionisalo. Ali ne, hala je bila potpuno rasprodata. Bilo je više od maksimalnog kapaciteta. Momci su stajali. Atmosfera je bila neverovatna, konstantno na svakoj utakmici'', istakao je Bolomboj.

A što se tiče same utakmice, da li je Zvezda mogla bolje?

''Definitivno teška utakmica. Očigledno smo imali svoje dobre trenutke, ali imali smo i loše trenutke. Mislim da smo se večeras mučili sa izgubljenim loptama, što im je omogućilo brze kontranapade, što im je donelo lake poene.

Nismo uspeli. Želeli smo da imamo 2:0 posle duplog kola, ali idemo korak po korak, mislim da idemo u pravom smeru. Samo da završimo sezonu snažno i šta god se desi, desi se'', poručio je Bolomboj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke