Bomba u noći drafta - Lebron dobija najboljeg saigrača ikada?

Autor: Aleksandar Golubović
petak 30.07.2021.
08:28
Izvor: Sportske.net

Spektakl.

Beta/AP Photo/Jeff Chiu
Beta/AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Poznati američki košarkaš Rasel Vestbruk na putu je da pojača doskorašnjeg NBA šampiona Los Anđeles Lejkerse, koji nisu uspeli da odbrane titulu osvojenu prošlog leta.

NBA draft je zaokupio pažnju čitave košarkaške javnosti, ali je Vestbruk na neki način bacio u drugi plan veliki događaj u NBA ligi.

Brojni izvori sa američkog kontinenta navode da bi u suprotnom smeru, u Vašington otišli Kajl Kuzma, Kentavijus Koldvel-Poup, Montrezl Heris i 22. pik sa ovogodišnjeg drafta. 

Ovim povodom oglasio se i Vestrbuk na društvenim mrežama zahvalivši se dosadašnjem klubu Vašingtonu na svemu postignutom.

"Hvala Di Siju (Vašingtonu). Dočekali ste moju porodicu širom otvorenih ruku od prvog dana. Od ljudi “iz prvih redova”, preko stručnog štaba, trenera, saigrača i navijača. Zahvalan sam na podršci koju ste mi pružali na svakom koraku. Bio sam blagosloven kao deo ove franšize. Nije mi dugo bilo potrebno da stvorim dom u Di Siju i zauvek ću da budem zahvalan. Hvala vam", napisao je Vestbruk.

Ukoliko je ozvaniči transfer, a to neće biti do 6. avgusta, kada je planiran početak trejdovanja u NBA ligi, Lejkersi će kompletirani nestvari trio - Lebron Džejms - Entoni Dejvis - Rasel Vestbruk i pokušaće svim silama da vrate prsten u svoje vitrine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke