Borac i Mornar za primer svima - Kada ćemo neku ovakvu izjavu čuti i posle derbija?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.11.2022.
11:03
Izvor: Sportske.net

Nije sve u pobedama i porazima...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Čačanski Borac je juče konačno prekinuo seriju poraza i ostvario prvi trijumf u osam kola AdmiralBet ABA lige.

Tim Marka Marinovića je slavio posle velike borbe rezultatom 90:87, a posle meča je snažan utisak ostavila izjava trenera gostujućeg tima Mihaila Pavićevića.

Iako njegov tim u poslednje vreme igra znatno slabije nego na početku sezone, iako je serija loših rezultrata produžena, Pavićević ne samo da se ni na koga nije žalio, već je pohvalio sve redom - od protivnika, njegovih navijača, kompletne atmosfere u dvorani, do sudija.

"Sport je ipak nešto više, a ne samo pobeda ili poraz. Uvek je poseban doživljaj igrati utakmicu u pravoj košarkaškoj atmosferi u Čačku.

Čestitam Borcu na prvoj pobedi u prvenstvu. Nažalost, ta pobeda je došla protiv mog tima, ali šta je tu je. Zaslužili su Čačani trijumf. Dobro smo otvorili utakmicu, ali smo greškama dopustili da se Borac vrati u igru.

Kada je neko trebalo da pogodi - mi smo promašili, oni nisu. To je košarka. Želim da pohvalim odlično suđenje u ovakvoj atmosferi i napetoj utakmici. Poželeo bih da se i dogodine vidimo opet u Čačku'', rekao je Pavićević.

Mnogi bi iz ovih reči mogli dosta da nauče. Samo ako to žele...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke