Braaaateee! Renesansa Bogdana Bogdanovića!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 26.04.2021.
08:07
Izvor: Sportske.net

Ovako je sam Bogdan prokomentarisao svoju partiju u pobedi Atlante 111:104 protiv Milvokija!

Wendell Cruz/Pool Photo via AP
Wendell Cruz/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Nezadrživi Bogdan Bogdanović.

Fantastična partija Srbina koji je ubacio 32 poena, Houksi su tukli Milvoki i nastavili renesansu pod Nejtom MakMilanom. Bogi je ubacio šest trojki, imao po 3 asistencije i ukradene lopte. Na drugoj strani je Adetokumbo brojao do 31, uz 14 skokova, ali nisu uspeli da "počiste" Houkse. Ovaj tim je do sinoć bio njihova redovna mušterija, dobili su ih šest puta u nizu. 

Veliki doprinos pobedi dao je "Slatku Lu". Vilijams je ubacio svih 15 poena u poslednjem periodu, kada je učinio ono na šta nas je navikao tokom duge karijere. Kao "šesti čovek" izašao je iz senke i prelomio utakmicu.

 Milvoki je inače vodio na poluvremenu, zadržali su Atlantu na svega 17 poena u drugoj četvrtini. Domaći su bili bez Janga, ali kako rekosmo od smene trenera igraju fantastično. 

U 12 mečeva u aprilu, Bogdanović daje 21.6 poena u proseku, preko blizu 5 skokova, oko 4 asistencije, i 4.3 trojke po utakmici. On je ubacio 54 trojke u ovom mesecu, drugi je u ligi odmah iza Kurija. 

Bogdan je pohvalio trenera kaže da je neverovatan motivator.

"Kakvi su to govori, treba to da čujete", oduševljen je Srbin.

Sam Bogdanović je tvitom iskazao oduševljenje zbog pobede nad jednim od najjačih timova lige, a povređeni Jang je imao komentar...

BRAAAATEEEEEE!!!!!! 😝😝😝#weMove https://t.co/pzFMkcu9ls

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke