"Braća Jokić" prete braći Moris: "Čekaćemo vas"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.11.2021.
16:46
Izvor: Sportske.net

Izvesno je da je u pitanju lažan nalog, ali Amerikanci su ga ozbiljno shvatili...

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se nalog "Braća Jokić" koja želi da podseti igrača Majami Hita Markifa Morisa da ima posla sa pogrešnim ljudima.

Najveću pažnju u NBA ligi protekle večeri privukao je fizički okršaj Nikole Jokića i Markifa Morisa pred kraj utakmice zbog čega su obojica isključeni. Košarkaš Majamija je prvi veoma prljavo ušao u Jokića koji je imao posed, ali mu srpski centar nije ostao dužan, te ga je "odneo" nekoliko sekundi kasnije.

Jokiću sledi kazna, iako sudije sa utakmice smatraju da je incident začet krivicom Morisa čija je namera bila jasna - da povredi rivala. Tako su se na društvenim mrežama pojavili brojni komentari kako je Jokić uradio pravu stvar, ali i da bi Moris morao da pripazi jer iz prikrajka vrebaju Nikolina braća Strahinja i Nemanja, koji su sada već naširoko poznati i gledaju svaki meč u Koloradu.

Da se stvar nikako ne smiri pobrinuo se neko ko stoji iza profila "Braća Jokić", ali nije poznato da li su to zaista Strahinja i Nemanja. Američki mediji smatraju da jesu, tvit ovog naloga je već izazvao veliku pažnju, ali uzmite ga sa rezervom.

"Markuse (Moris, Markifov rođeni brat, op. aut.), trebalo je da ostavite ovako kako jeste umesto da javno pretite našem bratu. Vaš brat je bio taj koji je prvi zaigrao prljavo. Ukoliko želite da napravite korak dalje, budite sigurni da ćemo vas čekati", stoji u tvitu, uz potpis "Braća Jokić".


Tvit se masovno deli, a osvrt je na tvit Markusa Morisa koji je rekao da je zapisao Jokićevu reakciju, te da se to dogodilo nakon što je njegov brat okrenuo leđa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke