Brat Jaramaz: "Partizanovo plaćanje Ognjena je luksuz"

Autor: Sportske Net
četvrtak 23.05.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Oglasio se brat Ognjena Jaramaza.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Brat Ognjena Jaramaza Nemanja, oglasio se zbog priča da je košarkaš Partizana tužio klub zbog lošeg tretmana na treninzima, te da se obratio i Udruženju evroligaških igrača. 

Ovim povodom se na "Linkedinu" oglasio se Nemanja, koji je takođe nekada nosio dres Partizana.

"Prvo, Ognjen ništa nije prevideo tj. ‘pomislio’, drugo odakle ‘cure’ informacije (ne) znam, ali lepo skretanje pažnje, etiketiranje i targetiranje pred kraj sezone. Sledeće je verovatno da može, ali neće da igra", napisao je Nemanja Jaramaz.

On je nakon tog odgovorio i na komentar jednog od korisnika, koji je prokomentarisao učinak Ognjena ove sezone u Partizanu. 

"O mnogim stvarima ne mogu i ne želim da diskutujem, ali o košarci mogu, a povrh svega i te kako želim da diskutujem. Međutim, molim Vas da mi pokažete razumevanje, ovde bih završio jer nisu sve stvari baš za javnost. Poštujem Vaše mišljenje, ali se ne slažem sa njim naravno. Ne smatram da je (Ognjen) uopšte imao dovoljno partija na osnovu kojih može da se sudi, pogotovo što je po profilu više pozicija dva nego jedan i što je igrač ritma, a za ritam su neophodni minuti. Samo je na pet utakmica u Evroligi odigrao 20 minuta i to na poziciji koja mu nije prirodna, a na četiri od tih pet utakmica je bio dvocifren. Peta je Makabi, kada je defanzivno preokrenuo -24, ali da kažemo da je bio jednocifren. Bolje pitanje je da li Partizan ima luksuz da plaća mog brata za način kako je bio korišćen, ali opet, to nema veze sa Ognjenom", napisao je Nemanja Jaramaz.

Jaramaz je ove sezone na 22 meča u Evroligi u proseku beležio 3,2 poena i 1,5 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke