Braun uz zvuk sirene, Zvezdina pobeda!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.11.2019.
21:47
Izvor: Sportske.net

Kakva pobeda Crvene zvezde mts!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trojkom Lorenca Brauna Crvena zvezda mts je slavila protiv Valensije sa 76:73!

Kvar semafora i prekid od skoro sat vremena su obeležili prvo poluvreme Crvene zvezde i Valensije. Zvezda je bolje počela meč, imala je kontrolu, Lazić je briljirao i ekipa Dragana Šakote je imala 11:4 do tog prekida.

Nakon prekida druga pesma, Vanja Marinković je bio odličan, baš kao i Dubljević i Valensija je malo po malo stigla do prednosti pred sam kraj četvrtine, a Lojd je uspeo da sa četiri vezana poena završi četvrtinu

Odžo je dobro počeo drugu deonicu, ali je usledio veliki pad u igri i kod jednog i kod drugog tima, da bi Valensija rezultatsku klackalicu prekinula pred kraj poluvremena zahvaljujući raspoloženom Dubljeviću.

Ipak, nakon penal završnice, Zvezda stiže do -4 pred drugo poluvreme.

Šakota je odlično pripremio ekipu za nastavak. Lorenco Braun je briljirao početkom treće četvrtine, novu trojku je pogodio Lazić, a onda preko Gista i raspoloženog Dženkinsa Zvezda stiže do +11!

Sa plusom od 9 poena je Zvezda ušla u poslednju deonicu, ali onda toliko puta viđeni pad. Donerkamp, Dubljević, Abalde i Laberi uspevaju da istope rezultat, a nakon trojke Dubljevića Valensija je stigla i do nove prednosti na 6 i po minuta do kraja. Prednost Zvezde od 9 poena se istopila za samo 3 i po minuta.

Napadi Valensije su uglavom išli preko Dubljevića koji je neretko bio na liniji za slobodna bacanja, a na drugoj strani Gist je upropastio dva napada uzastopno. Srećom, i Valensija je imala prazne minute, pa je raspoloženi Braun doveo Zvezdu na -1.

Na ulazu u poslednji minut bilo je 73:73, a onda je Braun pogodio u poslednjoj sekundi trojku za pobedu na fantastičan način!

Lorenco Braun je imao 19 poena, a jedini dvocifreni pored njega bio je i Branko Lazić sa 14. Bojan Dubljević je na drugoj strani imao 14, a Vanja Marinković 11.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 29.11.2019
11:32

Aeee sta cemo kad aparati krenu da im otkazuju???

avatar
Doktor Trax
Friday, 29.11.2019
00:43

A ponadali su se hahha BRAVO L. B. majstoree!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 28.11.2019
23:01

Veliko BRAVO Zvezdo, veliko BRAVO Svetinjo, veliko BRAVO Institucijo, veliko BRAVI ponosu Srbije i srpske dijaspore.