Bravo za Mornar! Tako se poštuju igrači kad im je najteže!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.06.2021.
21:18
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Sjajan potez Barana, za primer mnogima.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Finalnu seriju plej-ofa Crne Gore obeležila je i teška povreda iskusnog beka Mornara Nemanje Vranješa koga sada očekuje višemesečna pauza.

On je doživeo povredu Ahilove tetive i prema poslednjim informacijama očekuje ga operacija u Beogradu, a onda i dug oporavak.

Ipak, klub ga neće ostaviti na cedilu u teškim trenucima, pa je prvi čovek Mornara Đorđije Pavićević potvrdio da će Vranješ produžiti ugovor sa Baranima.

''Nemanja je stari član Mornarove familije, našao se u teškoj situaciji ali i da zna da klub stoji iza njega. On je veliki borac, dokazao je to i u završnici prvenstva kada ostavio srce na terenu. Siguran sam da će pobednički izaći iz ove situacije“, rekao je predsednik Mornara Đorđije Pavićević, a prenose ''Vijesti''.

Još jedna važna tema u Mornaru je i potencijalni transfer jednog od najtalentovanijih igrača u regionu, Lovra Gnjidića iz Cibone.

''Mi želimo da Lovro dođe u Mornar, ubeđeni smo da bi ovde napredovao, još važnije je da to želi i on, ali zadnju ima Cibona. Dali smo ponudu, nadamo se da će naši prijatelji iz Zagreba i Lovro postići dogovor koji će biti u interesu svih. Do tada, ostaje nam da čekamo odgovor i da se nadamo da će Cibona izaći u susret željama Gnjidića“, zaključio je Pavićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke