Bravure Vlade Lučića, Bajern uzvraća udarac!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.04.2021.
22:56
Izvor: Sportske.net

Sada je ponovo sve otvoreno.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Večerašnji evroligaški program okončan je utakmicom u Minhenu, gde je Bajern na svom terenu savladao ekipu Milana rezultatom 85:79 i ujedno smanjio vođstvo italijanskog tima na 2:1 u pobedama u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Podsetimo, ekipi Andree Trinkijerija je malo nedostajalo da već na početku serije u Milanu trijumfuje i dođe do ''brejka'', ali u tome nije uspela, pa su Milanezi u Minhen stigli sa dva trijumfa i prilikom da još jednom pobedom već večeras obezbede plasman na F4.

Međutim, na tom putu im se isprečio večeras izuzetno raspoloženi reprezentativac Srbije Vladimir Lučić, koji je i najzaslužniji za trijumf Bajerna.

Domaći su sjajno odigrali prvu četvrtinu koju su dobili sa 23:9, Milano je uspeo da u drugoj uhvati rezultatski priključak, ali potom sledi još jedan period odlične igre Bajerna, pa je Milano do kraja bio daleko od preokreta.

Lučić je večerašnju utakmicu završio sa 27 poena (trojke 4/5) i sedam skokova, a pratili su a Boldvin i Cipser sa po 11 poena.

Kod gostiju Dilejni 18, Rodrigez i Šilds po 11 postignutih poena, a naš Micov dva poena i dva skoka.

Četvrta utakmica ove četvrtfinalne serije igra se za dva dana, Bajern će opet biti domaćin, ali Milano će imati još jednu ''meč loptu'' za plasman na F4 u Kelnu.

Ranije večeras, na završni turnir već se plasirao CSKA posle 3:0 protiv Fenerbahčea, a Barselona je povela protiv Zenita sa 2:1 u pobedama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke