Budućnost bez šanse u Valensiji, Metropolitans slavio u Poljskoj

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.01.2022.
22:26
Izvor: Sportske.net

Novi poraz Podgoričana.

Buducnost VOLI
Buducnost VOLI

Povezane vesti

Košarkaši podgoričke Buućnosti pretrpeli su drugi uzastopni poraz u Evrokupu. Doskorašnji lider Grupe B je u prošlom kolu poražen u Podgorici od nemačkog Ulma, a večeras je tim Aleksandra Džikića doživeo ubedljiv poraz i od Valensije u gostima, rezultatom 103:76.

Već posle prvog poluvremena su mnoge stvari u ovom meču bile rešene, Valensija je posle 20 minuta igre vodila sa 53:33, a u nastavku je rutinski privela posao kraju.

Hermanson sa 16 i Rivero sa 15 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a Kobs i Micov su sa po 15 poena predvodili ekipu Budućnosti.

Valensija sada ima skor 8-3, a Budućnost je na trećem mestu sa skorom 7-4.

U Partizanovoj Grupi A Metropolitans je kao gost bio bolji od poljskog Slaska rezultatom 74:59. Treća četvrtina je bila prekretnica u korist gostiju posle ravnopravnog prvog poluvremena, a u poslednjem kvartalu je francuski tim dodatno uvećao razliku.

Metropolitans sada ima šest pobeda i pet poraza na petom mestu na tabeli, a Slask deli poslednje mesto sa Trentom. Obe ekipe imaju skor 1-9.

Hornsbi sa 15 i Kroker sa 14 poena predvodili su Metropolitans do pobede, a Trajs sa 11 poena bio je najefikasniji u ekipi Slaska. Uz njega istakao se i Kanter sa 14 skokova, uz devet poena.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke