Budućnost nanela prvi poraz Igokei!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 05.10.2024.
21:05
Izvor: Sportske.net

Pobeda Podgoričana u Laktašima.

Marija Vuruna - Igokea m:tel
Marija Vuruna - Igokea m:tel

Povezane vesti

Ekipa Budućnosti je zabeležila i treću pobedu u tri meča AdmiralBet ABA lige pošto je slavila na gostovanju Igokei rezultatom 71:76. 

Igokea je samo dobro počela ovu utakmicu, poveli su sa 4:0, ali je nakon toga usledila dobra igra Budućnosti i to posebno u odbrani. 

Tri minuta smo čekali na poene Igokee, skoro pet na poene iz igre, a Budućnost se zahvaljujući Kamenjašu i Iliću odvojila na 16:10. 

Nastavili su sa dobrom igrom i u nastavku, pa je u finišu drugog dela igre Drežnjak pogodio trojku, potom Kamenjaš i Ferel pogađaju polaganje za 26:39. 

U jednom trenutku je Igokea uspela da se vrati tokom treće četvrtine i to kada je Jeremić pogodio trojku za 40:45, ali je ekipa Budućnosti odbila taj napad. 

Mnogo toga je bilo rešeno kada je Rajt pogodio trojku za +14 na 6 minuta do kraja, domaći više nisu uspeli da se vrate u duel, iako su imali solidnu seriju na samom kraju utakmice kada je Jeremić pogodio novu trojku, a Gavrilović smanjio na samo -4, ali je već bilo prekasno. 

Karter najbolji u Igokei sa 19 poena, Dragan Milosavljević je bio odličan sa 13, dok je Gavrilović dodao 11. Rajt u Budućnosti je imao 14 poena, Kamenjaš 12, Megi 10. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke