Budućnost napada lidera Evrokupa. idealna prilika za klađenje u AdmiralBetu!

Autor: Boris Jovanović
utorak 21.03.2023.
17:25
Izvor: Sportske.net

Kakav nas očekuje rasplet grupe A?

Povezane vesti

Prvoplasirani tim grupe B Evrokupa, ekipa Gran Kanarije, gostuje Budućnosti večeras od 19 časova u derbiju 17. kola drugog po veličini evropskog takmičenja.

Podgoričani su u prošlom kolu poraženi na gostovanju Trentu, čime su ispustili mogućnost da se plasiraju među 4 najbolje ekipe, što bi im donelo prednost domaćeg terena pred početak doigravanja, ali je sigurno da sportski motiv ne manjka, pogotovu kada je protivnik ekipa sa najboljim skorom u takmičenju.

Sa druge strane, španski tim ima skor 13-3 nakon 16 odigranih utakmica, a poraze su pretpeli od Promiteasa, Trenta i Hapoela iz Tel-Aviva, sa kojim su se susreli 8. februara. Uspešnija je tada bila ekipa iz Izraela sa ubedljivih 92:70, nakon čega je Gran Kanarija protiv Trenta i Turk Telekoma vezala dve pobede.

Nešto kasnije, od 20.30 časova, na teren izlazi još jedan predstavnik AdmiralBet ABA lige, a to je ekipa Cedevite Olimpije, koja gostuje Breši. Zmajčeci su, nažalost, prikovani za samo dno tabele i nemaju šanse da se nađu među 8 najbolje plasiranih ekipa grupe A Evrokupa, tako da za njih ova utakmica ima revijalni karakter, dok italijanskom predstavniku eventualan poraz može samo da utiče na to na koga će ići u osmini finala.

Kao i uvek, AdmiralBet je spremio sjajnu košarkašku ponudu za svoje igrače, koji će danas moći da uživaju i u zaostalom meču 24. kola Evrolige u kojem se od 18.15 časova sastaju Fenerbahče i Armani. Kompletna ponuda se nalazi na ovom linku, a AdmiralBet je pripremio i SPECIJAL za ovaj meč. 

Kako bi mogli da sastavite tiket, potrebno je da igrač ima otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se vrši na ovom linku , a može i putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, koje možete preuzeti ovde.

Po izvršenoj registraciji, novoregistrovanim igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prvi depozit donosi dodatnih100% bonusa do 40.000 dinara. Za sve ljubitelje sportskog klađenja izdvajamo promociju koja vraća 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa na kojem su odigrani poeni za minimum 5 evroligaških igrača, a moguće je igrati i na poene NBA igrača uživo.

Pogledajte i ostale promocije koje je AdmiralBet spremio za svoje igrače, sastvite dobitne tikete i naplatite svoje poznavanje sporta!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak