Budućnost neće ponoviti Zvezdinu grešku - Još jedan potpis!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.05.2018.
23:20
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli na kraju prethodne sezone nisu uspeli da zadrže šampionski tim na okupu, Budućnost neće ponoviti istu grešku.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Košarkaški klub Budućnost VOLI krenuo je punom parom sa pripremama za narednu sezonu u kojoj će se u Podgorici ponovo igrati evroligaški mečevi.

U utorak je paraf na novi dvogodišnji ugovor sa Podgoričanima stavio Nikola Ivanović, a već danas su obavljena još dva velika posla.

Pored toga što su započeti radovi na rekonstrukciji SC "Morača", tokom dana je potpisan još jedan ugovor sa igračem koji je bio nezamenjiv šraf u timu Aleksandra Džikića ove sezone.

Budućnost je uspela da produži ugovor sa Nemanjom Gordićem, najkorisnijim igračem finalne serije ABA lige!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine obavezao se na vernost Budućnosti do leta 2020. godine tako da će biti deo šampionskog tima još najmanje dve sezone.

Podgoričani su učili na primeru Crvene zvezde mt:s koja je na kraju prošle sezone ostala bez trenera i velikog broja igrača što je rezultiralo stvarima koje su se dešavale u sezoni na izmaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Thursday, 17.05.2018
11:52

Koju zvezdinu grešku? Kakve veze ovi igrači imaju sa Zvezdom?? Stvarno su vam super naslovi!!!

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 16.05.2018
23:25

Nevezano za vest sad sam procitao da ce 20.maja Krstajic objaviti spisak od 23 imena , tj. konacni spisak za Mondijal tako da ce ubrzo biti jedno 309 kom na toj vesti xD