Budućnost objavila saopštenje pred dolazak Zvezde - I molba i upozorenje

Autor: Darko Mitrović
subota 14.01.2023.
13:08
Izvor: Sportske.net

Pre nekoliko godina bili su najveći rivali u borbi za titulu...

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Tek što su prošla najnovija evroligaška uzbuđenja, već sutra nas očekuje i derbi u AdmiralBet ABA ligi - duel podgoričke Budućnosti i Crvcene zvezde u dvorani ''Morača''.

Interesovanje za ovu utakmicu je ogromno, pa s tim u vezi domaćin ove utakmice se danas oglasio zvaničnim saopštenjem u kom moli i upozorava navijače da navijaju fer i sportski, bez vređanja po bilo kom osnovu, jer će u suprotnom delovi tribina biti ispražnjeni.

U nastavku prenosimo saopštenje u celini.


''Budućnost Voli obavještava javnost da će kapije Sportskog centra 'Morača', za utakmicu sa Crvenom zvezdom koja počinje u nedelju u 19:30h, biti otvorene od 17 časova i 30 minuta. Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike.

Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima.

Budućnost Voli poziva sve navijače, koji nas verno bodre, da u meču sa Crvenom zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica.

AdmiralBet ABA liga strogo zabranjuje vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslediti pražnjenje dela tribina ili cele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim igračima i ekipi'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke