Budućnost se saplela već u prvom minutu, pa pala u završnici protiv Venecije

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.11.2021.
22:01
Izvor: Sportske.net

Ostali su bez startnog centra na početku utakmice...

Eurocup
Eurocup

Povezane vesti

Košarkaši Venecije savladali su Budućnost na svom parketu sa 72:67 u utakmici 4. kola Evrokupa.

Ekipa Aleksandra Džikića je od starta imala probleme jer se praktično u prvom minutu povredio Vili Rid... Uz greške i određene promašaje, Budućnost je upisala prvi poraz u ovoj sezoni drugog po redu najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

Imala je Budućnost i sedam poena prednosti u trećoj deonici nakon što su nadoknadili zaostatak od osam koševa rivala, ali su bili nesigurni u pojedinim napadima u završnici i uz nepotrebne faulove pod svojim obručem omogućili Veneciji da slavi.

Nekoliko uzastopno prodatih lopti imao je Edin Atić, što je Venecija koristila, prethodno je i Džastin Kobs bivao neprecizan sa linije penala, što ga je u završnici učinilo nesigurnim, a Denis Sili nije mogao sam. Sjajni Sili je uspeo da pogodi tri uzastopne trojke u poslednjim minutima, vratio je prednost u korist Budućnosti, ali pomenute greške koštale su ih potencijalne pobede.

Mičel Vat je bio impresivan sa 25 poena u redovima italijanskog sastava, a imao je i sedam skokova. Sili je dodao 18 u podgoričkom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke