Bum - Alimpijeviću stiže veliko NBA pojačanje?!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 13.02.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Ovo bi mogao da bude ogroman potpis.

Besiktas Emlakjet
Besiktas Emlakjet

Povezane vesti

Košarkaški klub Bešiktaš u pregovorima je sa turskim reprezentativcem Furkanom Korkmazom, javlja novinar Jagiz Sabunčuoglu.

Turčin je nedavno trejdovan iz Filadelfija Seventisiksersa i Indijana Pejserse koji su ga momentalno otpustili, pa je tako slobodan agent. Povratak u Evropu je opcija i o tome se piše prethodnih dana.

Pominjalo se interesovanje Fenerbahčea, ali sada je u prvi plan iskočio Bešiktaš koji sa klupe predvodi naš Dušan Alimpijević. 

Jedan od predstavnika uprave kluba Umut Tahir Guneš direktno je kontaktirao predstavnike odličnog šutera dobivši povratnu informaciju: ugovor do kraja sezone (četiri meseca), uz platu od 600.000 dolara. Njegova želja je da se potom vrati u NBA ligu, javlja Sabunčuoglu.

Krilni košarkaš je u Istanbulu gde je doputovao na pregovore i u slučaju njegovog potpisa Bešiktaš koji ove sezone igra fenomenalno istakao bi kandidaturu za, možda i veliko iznenađenje u turskom prvenstvu. On u ovom slučaju ne bi imao pravo da nastupa u Evrokupu jer je istekao period registracije novih igrača.

Bešiktaš je trenutno na trećoj poziciji u Turskoj sa skorom 16-4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke