Bum - Panatinaikos otima dve zvezde Real Madrida?!

Autor: Nemanja Janošev
petak 12.01.2024.
16:44
Izvor: Sportske.net

Prate dešavanja oko njih.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaški klub Real Madrid sporo radi na pronalasku rešenja oko produžetka saradnje sa svojim najboljim igračima.

Još od prošlog leta se piše o manjku komunikacije između uprave Real Madrida i predstavnika Edija Tavaresa u vezi sa nastavkom saradnje. Gorostasni košarkaš sa Zelenortskih Ostrva je odličan i ove sezone i baš je prošle večeri upisao neverovatnu partiju za evroligaške standarde. U pobedi nad Valensijom je imao 18 poena i 19 skokova.

Jedan je od važnijih igrača tima Ćusa Matea, ali za sada nema pomaka u pregovorima između dve strane. On svakako želi povišicu. Trenutno prima 3.000.000 evra bruto i Real bi bio najzadovoljniji ukoliko bi ostao na istoj cifri pri potpisu novog ugovora. Međutim, iza ugla vreba Panatinaikos čija je ponuda, prema informacijama "Marke" za naredno leto od takođe 3.000.000 evra, ali neto! 

Isti klub je, prema rečima ovog renomiranog španskog lista zagrejan i za Marija Hezonju i sve ovo nisu neke novosti koje nismo mogli da čujemo prethodnih meseci. Samo, tajming u kojem "Marka" pušta ovakve informacije je interesantan.

"Voleo bih da se vratim u Panatinaikos", rekao je Hezonja u decembru grčkim medijima, ali u isto vreme je naglasio da će Real Madrid biti u prednosti kada mu ugovor istekne po završetku sezone.

Uzajamna privlačnost postoji u kontinuitetu i ne bi iznenadilo ukoliko se Hrvat vrati u zeleni deo Atine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke