Bum - Zvezda "završila" i Ajzeu Kenana?!

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 06.06.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

U pitanju je preozbiljan igrač...

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Nakon burne noći, prekida meča protiv Partizana i trećeg trofeja u sezoni, navijače Crvene zvezde je probudila informacija da je sjajni plejmejker Baskonije i bivši igrač Partizana Kodi Miler-Mekintajer blizu potpisa za njihov klub.

Ali tu nije kraj. "Telesport" prenosi "bombastičnu" vest da će redove Zvezde pojačati i košarkaš Olimpijakosa Ajzea Kenan (33), koji se već nekoliko dana unazad dovodio u vezu sa crveno-belima iz Beograda.

Saradnja je dogovorena na dve sezone, a ovaj izvor prenosi da bi Amerikanac trebalo da zaradi 3.000.000 dolara u Zvezdi.

Promene u spoljnoj liniji Olimpijakosa su bile očekivane, iako im je povreda Kinana Evansa, već viđenog pojačanja, zakomplikovala planove. 

Kenan je pregovarao o ostanku, potom odlučio da ipak sačeka šta može da mu ponudi tržište, a ispostavlja se da je to Zvezdina ponuda. 

Iskusni bek će navodno napistuti Pirej nakon što je u dve godine provedene tamo osvojio pet domaćih trofeja (možda uzme i šesti, završnica grčkog prvenstva je u toku). 

Tokom prethodne evroligaške sezone Kenan je beležio 10,4 poena, 1,9 skok i 1,5 asistencija po utakmici.

Sa Olimpijakosom je pre godinu dana izgubio finale Evrolige od Real Madrida, a ove je zauzeo treće mesto na fajnal-foru u Berlinu.

Ukoliko se zaista desi da Kenan i Miler-Mekintajer dođu u Zvezdu, onda bi ekipa Janisa Sferopulosa veoma rano kompletirala izvanrednu spoljnu liniju.

Jago i Nedović ostaju, očekuje se da to učini i Teodosić, a oko Lazića se ne postavlja pitanje. Ekipu bi trebalo da napuste Topić i Hanga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke