Bura oko ulaznica, oglasio se "Ticketline" i sprema se tužba: "Kriv je isključivo Partizan!"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 19.10.2023.
17:30
Izvor: Sportske.net

Stav kompanije "Ticketline".

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kompanija "Ticketline" oglasila se saopštenjem povodom uočenih sistemskih grešaka na utakmici Partizana protiv Barselone u "Štark areni" u okviru 3. kola Evrolige.

Jučerašnje Partizanovo saopštenje izazvalo je reakciju tiketing provajdera "Ticketline" koji smatra da je odgovornost nepravedno prebačena na njih, te da je za propuste odgovogran isključivo klub.

"Povodom jučerašnjeg medijskog saopštenja KK Partizan koje je uslovilo veliki broj obraćanja našoj kompaniji u vezi sa problemima oko prodaje svih tipova ulaznica koji postoje u ovoj sezoni, a koji su kulminirali na prvoj evroligaškoj utakmici, želimo da se pre svega obratimo Partizanovoj navijačkoj javnosti. Ovim putem izražavamo svoje  saosećanje zbog problema i nepoštovanja koje trpi jedna od najvernijih košarkaških publika u Evropi od strane neodgovornih pojedinaca iz top menadžmenta kluba.

U celosti se  ograđujemo od svih izjava pojedinaca iz rukovodećih struktura kluba u vezi sa prebacivanjem sopstvene odgovornosti i nekompetentnosti na našu kompaniju i pominjanja starih baza podataka, kao navodnog opravdanja za novonastale probleme.
Smatramo da je neprofesionalan i stav kluba koji sve svoje propuste pokušava prebaciti na ticketing kompanije sa kojima je sarađivao ili sada sarađuje, bez želje da ulazimo u renomiranost ticketing kompanija sa kojima klub trenutno posluje.

Obaveštavamo javnost i da je KK Partizan neosnovano izvršio jednostrani raskid ugovora sa našom kompanijom u jeku priprema nove sezone, povodom čega ćemo zaštitu naših prava tražiti pred nadležnim institucijama Republike Srbije, a ne preko društvenih mreža.

Takođe, ovim putem želimo da pozovemo odgovorne pojedince iz kluba, da ostave po strani našu kompaniju  i da nas dalje ne pominju u kontekstu sopstvenih grešaka.

Ticketline se, bez obzira šta  KK Partizan bude ubuduće objavljivao po ovom pitanju, neće dalje medijski oglašavati.

Sportskoj sekciji KK Partizan želimo svu sreću u daljem radu, a kompletnoj crno-beloj navijačkoj armiji želimo da se sezona nastavi sa što manje problema i što više navijačkog zadovoljstava", stoji u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke