Burna reakcija Džejmsa Nanelija posle rastanka sa Partizanom, tvrdi da ga nisu plaćali na vreme!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.08.2024.
22:46
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se da će se oglasiti posle današnje Partizanove objave...

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Sada već bivši košarkaš Partizana Džejms Naneli oglasio se večeras na svom nalogu na mreži ''X'', gde je reagovao na današnju objavu Partizana koji je zvanično potvrdio rastanak sa popularnim ''crnim strelcem''.

Toj objavi crno-belih je prethodilo gostovanje predsednika kluba Ostoje Mijailovića na TV Prva, gde je između ostalog objasnio zašto crno-beli još ranije nisu ozvaničili Nanelijev odlazak.

On je takođe dodao i da je postojala opasnost da Evroliga kazni Partizan zbog tuče između Nanelija i Lazarevića tokom finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

''Igrači uz ugovor potpisuju i disciplinski pravilnik koji reguliše kako moraju da se ponašaju i postoje kazneni penali ako se prekši pravilni. Naneli je kažnjen što se potukao sa igračem Zvezde i sada smo u vakum periodu sa njim i zato se nismo oprostili od njega'', dodao je Mijailović, a onda se Partizan samo nekoliko sati kasnije ipak oprostio od iskusnog igrača.

Večeras je stigao i Nanelijev odgovor predsedniku Partizana, i to znatno oštriji nego što se moglo očekivati, a uz to je pokrenuo i novu temu na temu isplate zarada igračima.

Naneli je naglasio da je kod pomenutog incidenta ''delovao u samoodbrani'' i dodao: 

''Hajde sada, hajde da ne pričamo o timskim pravilima i propisima.  Ne možete ovo da kažete, a da mi ne platite na vreme 2 godine, pretpostavljam da se pravila i ugovori primenjuju samo ako ih igrači ne poštuju?! Zaustaviću se ovde'', napisao je Naneli.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke