Burno leto pred Nedovićem, trener ga se odriče posle korone!?

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 04.07.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Do aprila je briljirao u dresu "Zelenih".

 EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Srpski košarkaš Nemanja Nedović, iako je to nezamislivo bilo do pre nekoliko meseci, mogao bi da promeni sredinu ovog leta i napusti Panatinaikos, čiji je bio neprikosnoveni lider veći deo sezone.

Nedović je u Atini pronašao sebe posle loše sezone u Milanu i to se videlo sve do aprila kada ga je uzdrmao virus COVID-19 zbog čijih posledica je rešio da odustane ovog leta od reprezentativnih obaveza,

Prošle nedelje je obelodanio da neće igrati za Srbiju ovoga leta, a to ne bi bilo sve kada je reč o njemu, pošto grčki mediji već pišu da novi trener Panatinaikosa Dimitris Priftis ne želi da po svaku cenu zadrži ovog košarkaša.

"Prifitis ne juri da po svaku cenu zadži Srbina u timu Panatinaikosa, jer je oprezan, kako zbog njegovoj sklonosti povredama, tako i zbog toga što smatra da je Nedović previše mekan za današnje zahteve Evrolige", stoji na portalu „to10.gr“.

Nedovićeve brojke bile su izvanredne do zaraze virusom, a u daljem tekstu na ovom portalu ostavlja se nedoumica šta će biti sa srpskim plejmejkerom.

"Priftis je svestan Nedovićevog talenta, ali nije siguran da li će moći da odgovori zahtevima lige koja sve više teži ka atletizmu. Ne može se isključiti nijedna mogućnost, ali je činjenica da se Nemanjina budućnost u Panatinaikosu ne može uzimati zdravo za gotovo. Naravno, da bi Priftis prelomio da ne želi Srbina, prvo će morati da pronađe igrača koji će mu pružiti više od njega. A to nije lako…", stoji u zaključku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke