Burno posle meča, Džikić u svađi sa navijačem!

Autor: Darko Mitrović
subota 12.11.2016.
23:29
Izvor: Sportske.net

Bilo je potpuno jasno da je treneru Partizana teško pao večerašnji poraz od Cedevite, ali su mu pojedini navijači crno-belih ''pomogli'' da mu bude i još teže posle meča...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras su pretrpeli treći uzastopni poraz u ABA ligi, Cedevita ih je u Beogradu savladala sa 97:87, iako cu crno-beli imali vođstvo od 42:25 tokom druge četvrtine.

Upravo taj detalj je burnim negodovanjem posle meča jedan navijač Partizana zamerio treneru Džikiću, iako je on i sam bio besan zbog grešaka svojih igrača i na sve načine je pokušavao da ih vrati u ritam iz prvog poluvremena.

Naime, pomenuti navijač je dobacivao sa tribine, obraćajući se treneru Partizana, dok je Džikić odlazio u svlačionicu.

U jednom trenutku, trener crno-belih je zastao, okrenuo se ka navijaču, najpre saslušao šta je ovaj imao da mu kaže, a onda mu oštreo odgovorio rečima ''Sram te bilo!''

Videvši da je Džikić teško podneo ova dobacivanja, većina navijača je potom aplauzima podržala trenera koji će o ovome svakako imati šta da kaže večeras na konferenciji za medije.

A ono što je takođe privuklo pažnju, to je da je pomoćni trener Cedevite Đanmarko Poceko ispraćen aplauzima iz hale, kao i brojnim pozitivnim komentarima navijača Partizana na društvenim mrežama.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjic
Sunday, 13.11.2016
14:47

Igraci igraju a ne trener!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
10:43

Da, ali igraju oni igraci koje trener izabere i koje trener salje na teren, vadi iz igre i uvodi u nju:-D

avatar
Povratak kralja 44
Sunday, 13.11.2016
14:03

Prvo ja nigde nisam pomenuo zvezdu, a i zašto bih kad taj klub uopšte i ne igra ovu ligu, tj. ne igra nijednu, pričam o dva državna projekta, crnogorskom Budućnosti i srpskom crvenoj zvezdi mts koja osim toga ima i gazdu jer je privatni klub i o Cedeviti koja ima gazdu i koji puno više ulaže nego što država ulaže u Partizan koji je državni klub. Ti koji sada pokušavaju drugačije da predstave budžete klubova, a do pre par meseci su se i sami naslađivali tome da samo klubovi sa preko 4M € budžeta mogu da igraju €L i zbog toga što Partizan ne spada u te klubove, to dovoljno govori kakvi su to ljudi pa nije ni čudo što sada više vole crvenu zvezdu mts nego što su voleli crvenu zvezdu dok se takmičila i dok su navijali za nju, nekada su i bojkotovali regionalnu ligu dok su voleli zvezdu, a danas kad su ušle ogromne pare u nekadašnji FMP prestali su da bojkotoju regionalnu ligu i više je prate nego li domaću fudbalsku i odbojkašku ligu gde su im preostali jedini klubovi u muškom kolektivnom sportu iz SD crvena zvezda.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 13.11.2016
10:57

То није навијач! Иди навијај за ФМП! Пековићу одлази! Волим Партизан!

avatar
delije niksic
Sunday, 13.11.2016
10:52

Morate da shvatite da Dzikic ne moze da napravi cudo sa ovakvim timom.Jedino imate Hatchera i eto Velickovica,ostali igraci su losi ili ne mogu da budu konstantno dobri!

avatar
Sunday, 13.11.2016
10:18

Pocetak kraja :(

avatar
Povratak kralja 44
Sunday, 13.11.2016
08:47

Partizan nema snage da pobedi dosta bogatije protivnike poput Budućnosti, crvene zvezde mts i Cedevite koji imaju pomoć sudija, sudije su taj tas na vagi.

avatar
Dr_znate_koji
Sunday, 13.11.2016
12:53

Nije tacno uopste. Buducnost, Zvezda i Cedevita nisu mnogo bogatiji timovi, cak sta vise radi se o nijansama u budzetima. Partizan je jedva pobedio i timove koji imaju mnogo slabije budzete uz dosta srece, na primer Mornar. U partizanu se mnogo place a malo se radi pa onda javnost stekne utisak kako tamo vlada neko puko siromastvo sto je daleko od istine. Najmanje 8 timova u ABA ligi imaju manji budzet od partizana ali niko ne kuka na drzavu vec cute i bore se.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
13:35

Ljigavo je ovo sto radis. Sta god da si hteo da mi napises i koliki god da je vas strah od nas cak i sad kad smo veoma ranjivi, a ja mislim da je VELIKI, to te ne opravdava da se brukas na ovakav nacin, ja stvarno ne znam zbog cega provociras iz dana u dan?! Kome ce drzava da daje ako ne nama, zasto bre toliko smaras?!

avatar
Dr_znate_koji
Sunday, 13.11.2016
03:19

Zao mi Dzikica, ne znam sta mu ovo treba. Mislim da on nece jos dugo da bude na klupi partizana.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
16:56

Ja ne znam kako ti ocekujes da ti iko poveruje u ovo? :-D Tebi je zao Dzikica Hahaha

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
12:03

Ne cudim se nego ti se smejem:-D On je trener koji zasluzuje bolje igrace, a zasluzuje ih jer je igrao u Partizanu. Zasto ste nam oterali Vujosevica, a i Nikolica u fudbalu onomad? Njega ti sigurno nije bilo zao, mogu samo da mislim sta stvarno mislis o Duletu...

avatar
Dr_znate_koji
Sunday, 13.11.2016
18:44

Zasto se cudis? Zar ne mislis da je on trener koji zasluzuje da radi sa boljom ekipom umesto sa ovom skupinom amatera. Ne secam se da je ovako gubio zivce cak i dok je radio u Krki. On je trener koji bi mogao da vodi timove poput Valensije, Besiktasa i slicno.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
03:11

Rekao mu je i da ide da navija za fmp. Nazalost, taj navijac je u pravu, sta je Dzikic ocekivao posle onakvog vodjstva, covek ga je lepo pitao, ima na to pravo kao jedan od retkih koji i dalje dolazi posle svih ovih desavanja, platio je kartu i trazi odgovore ako ne i izvinjenje od krivaca ili onih koji samo misle i predstavljaju se da to jesu krijuci prave vinovnike i sluzeci im kao stit, a to treba da se razume i postuje uvek i na svakom mestu i tu polemike nema. Nema Dzile potrebe vise nikoga da stiti, a mogao je smekerskije da odreaguje, nema opravdanja bez obzira na to sto mu i ovo i sve u paketu sigurno veoma tesko pada, zar je bolje da se cuteci ode kuci, ja bih uvek vise podrzao onoga kome je stalo i pokusao da ga razumem, ljudska je bila i reakcija sa tribina, a navijaci su suvo zlato...

avatar
Nikolas Batum
Sunday, 13.11.2016
00:39

Partizan ove sezone gubi od svake iole ozbiljnije ekipe.

avatar
babaroga
Sunday, 13.11.2016
01:10

Dzikic gubi od svake ozbiljnije ekipe. Covek prosto ne ume da igra protiv favorita. Dok su Zagrebcani stizali onih 16 on je zaboravio da je na utakmici. Trepnuo nije covek.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
03:04

Nije 16 nego 17, a nisam znao da ste vi prosle godine bili neozbiljni, a i Cedevita je bila veoma neozbiljna:-D

avatar
bagra
Sunday, 13.11.2016
03:00

A ti znas, cuti ne lupaj zivota ti.

avatar
Partibrejker
Sunday, 13.11.2016
01:54

Sve utakmice koje smo mogli da dobijemo dobili smo.Izgubili smo od ekipa koje su realno mnogo jace od Nas.Sa ovakvim igračima ne može bolje.Pa On uzme tajm aut,i Mi u prva dva napada posle izgubimo loptu.Ratkovica dodaje iza leđa.I šta da mu trener posle toga radi?Mi nemamo resenje za zonsku odbranu zato što nam je loš šut spolja,a unutrašnju igru nemamo jer imamo samo Lukovića na petici.

avatar
Petar Petar
Sunday, 13.11.2016
01:21

To je ocigledno bilo i pre pocetka sezone, ocigledno je bilo cak i trenucima kad smo bili neporazeni. Nista cudno, i nista nenormalno, dobijamo i gubimo bas toliko koliko i vredimo. Ni premalo ni previse. Solidne ekipe su za nas trenutno neka druga dimenzija. Da ne pricam o onim jakim. Jednostavno, ne mozes ocekivati da ekipa pobedjuje kada pola igraca ne zna kretnje u napadu, to je potvrdio i Dzile veceras na par tajmatova. Ne mozes ocekivati od ekipe da pobedjuje kad ti pozicije u timu koje donose 70% poena na utakmici daju 10% poena. Pri tome ti isti igraci nemaju minimum kvaliteta da bi nosili dres Partizana. Sto kaze Dzile, ne umeju da prepoznaju kad imaju otvoren sut, ne umeju da prepoznaju kad imaju uglove za dodavanje, a kad ih nemaju, ne umeju da prepoznaju kad treba praviti faul, a kad ne. Svaki prvi faul posle bonusa je obicno na centru terena, ili pod protivnickim kosem i u 90% slucajeva je Vanja, ili eventualno Birca taj koji nije primetio da smo u bonusu. Znaci, jednostavno los roster i nema tu ispravki, jos su pojedinci pored neznanja i prilicno nedisciplinovani, tako da to je to... Sto se kaze, koliko para, toliko muzike.