Bursa opet pobedila, poruka ''komandantu Alimpijeviću'', evo kako je uzvratio!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.05.2022.
22:22
Izvor: Sportske.net

Sezona iz snova za ovaj turski klub.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa turskog Fruti Ekstra Bursaspora je posle istorijskog uspeha u Evrokupu, gde će se u sredu protiv Virtusa boriti za titulu, ostvarila cilj i u turskoj Superligi, gde je osigurala plasman u plej-of.

Danas su odigrane utakmice poslednjeg, 30. kola regularnog dela sezone, a Bursa je na svom terenu savladala Gacijantep sa 85:82 i sa skorom 18-12 potvrdila plasman u plej-of.

Džon Holand je sa 27 poena i pet skokova bio najbolji akter meča, a goste je predvodio Džarmar Gali sa 23 poena.

Tokom meča, navijači Bursaspora su istakli i transparent kojim su se zahvalili srpskom stručnjaku Dušanu Alimpijeviću na svemu što je ove sezone uradio sa svojim timom.

''Nije bitno da li ćeš osvojiti, ili izgubiti Evrokup, već si upisao svoje me u istoriju! Komandante, Dušane Alimpijeviću'', pisalo je na transparentu.

Posle meča, Alimpijević je im je odgovorio u razgovoru sa novinarima.

''Pre svega, želeo bih da čestitam našim navijačima, igračima, menadžerima, sponzorima i timu. Iza nas je sjajna sezona. Igraćemo finale Evrokupa, a plasirali smo se u plej-of Super lige. Nisam mogao bolje da zamislim. Posebna strast i emocija za nas je vladala u utakmicama koje smo igrali u poslednja tri meseca. Entuzijazam koji dobijamo od navijača ovde je ogroman. Sa istim žarom idemo i na finalni meč Evrokupa. Veoma nam je važna atmosfera ovde, veoma je lepo'', izjavio je Alimpijević.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SIR ALEX M
Sunday, 08.05.2022
04:45

Petreski Mirko iz Makedonije je desna ruka fenomenalnog Dusana Alimpijevica. Dusan je prepoznao u njega trenera koji moze da podigne formu pojedinca na 120% i uzeo ga kao pomocni trener. Mladi su i pred njima je velika perspektiva. Samo da nastave ovako.