Čačani bi da zaborave Igokeu: "Želimo pobedu protiv Cedevita Olimpije"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.09.2021.
22:30
Izvor: Sportske.net, Beta

Košarkaš čačanskog Borca Nemanja Todorović rekao je danas da njegova mora da zaboravi poraz od Igokee i dodao da će dati sve od sebe da protiv Cedevita Olimpije upiše prvu pobedu u novoj sezoni ABA lige.

AdmiralBet ABA liga
AdmiralBet ABA liga

Povezane vesti

"Nismo otvorili utakmicu na pravi način, pa smo celo prvo poluvreme pokušavali da uhvatimo ritam. Tek smo u trećoj četvrtini zaigrali bolje, kad smo napravili razliku od 10 poena", rekao je Todorović za klupski sajt.

"Međutim, nismo uspeli da tu prednost i zadržimo, ishitreno smo rešavali napade, što je ekipa Igokee iskoristila, pa je na kraju i pobedila", dodao je on.

Košarkaši Borca izgubili su od Igokee sa 91:89 u prvom kolu ABA lige, ali je Todorović istakao da je njegova ekipa pružila maksimum u tom meču.

"Treba što pre zaboraviti ovaj poraz i okrenuti se sledećem rivalu, ekipi Cedevite Olimpije", rekao je on.

Meč drugog kola ABA lige izmedju Borca i Cedevita Olimpije na programu je u nedelju.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica, protiv ekipe koja će sigurno biti u gorenjem delu tabele. Razume se, mi ćemo dati sve od sebe da se spremimo maksimalno ove sedmice, jer imamo silnu želju da dođemo do prve pobede", rekao je krilni centar Borca.

"Naravno, to ćemo probati da uradimo uz pomoć naše publike. Čačani su se sigurno uželeli košarke, a verujem da će kao i uvek biti naš šesti igrač", zaključio je Todorović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke