Čanak: "Na Dorćol po pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.04.2018.
15:19
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak kazao je da njegovu ekipu čeka duel sa veoma nezgodnim rivalom ali da će crno-beli otići na Dorćol po novu pobedu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ubrzanim ritmom odvija se takmičenje u Super ligi Srbije od samog starta pa nas već u utorak i sredu čekaju utakmice trećeg kola.

Partizan će u sredu na megdan ekipi Dinamika koju sa klupe predvodi iskusni stručnjak Miroslav Nikolić, čovek koji je tekuću sezonu počeo na klupi crno-belih.

"Sutra nas čeka duel protiv veoma nezgodnog rivala koji će sigurno biti jako motivisan da nas na svom terenu pobedi. Predvodi ih iskusan i uspešan trener a pred ovu Superligu su se i dodatno pojačali", rekao je Nenad Čanak pred sutrašnji meč.

Obe ekipe upisale su po dve pobede na startu prvenstva tako da će nakon sutrašnje utakmice neko morati da "otvori" i kolonu sa porazima.

"Ambijent u hali jeste malo neobičan, ali verujem da to neće biti faktor koji će uticati na igrače. Očekujem da budemo bolji nego protiv FMP-a. Neće biti lako, ali idemo na Dorćol po pobedu", podvukao je Čanak.

Momak koji je u prethodnoj utakmici sa FMP-om trojkom u poslednjim sekundama stavio tačku na trijumf crno-belih takođe očekuje težak meč.

"Sutra nas čeka još jedan težak zadatak koji želimo da rešimo na najbolji mogući način. Dinamik će sigurno biti motivisan i igraće agresivno, ali ubeđen sam da ćemo mi imati spreman odgovor i da ćemo uz dobru igru uspeti da zabeležimo i treću pobedu", kazao je Aleksandar Aranitović.

Ulaznica za sutrašnji meč između Dinamika i Partizana neće biti u prodaji jer hala na Dorćolu može da primi jako mali broj posetilaca.

Meč počinje u 20 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke