Čanak: "Pobeda dobra stvar, greške nedopustive"

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.01.2018.
22:09
Izvor: Beta

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je da je dobra stvar današnja pobeda nad Zadrom, ali da njegovi košarkaši i dalje prave nedopustive greške.

Beta/ABA Liga/Partizan NIS/Ds
Beta/ABA Liga/Partizan NIS/Ds

Povezane vesti

"Greške koje pravimo su na ovom nivou nedopustive. Iz komotne situacije i 22 poena razlike dolazimo do toga da strepimo za pobedu. Opet stara boljka. Nezadovoljstvo rešenjima u napadu se reflektuje na odbranu, ispadamo iz zamisli, primamo koševe na sve moguće načine. Pobeda je dobra stvar, ali čeka nas puno toga da bismo bili konkurentni ekipama sa boljim skorom", rekao je Čanak posle utakmice u Beogradu.

Partizan je prekinuo niz od četiri poraza, pošto je pobedio Zadar sa 95:87 u 15. kolu ABA lige.

"Važna pobeda posle turbulentnog perioda. Odradjeno je dosta onog što se radi na treninzima, ali u onom drugom delu toliko toga nije valjalo, da to maltene skroz pokvari utisak o utakmici. U trećoj četvrtini smo za osam minuta primili 10 poena, pa potom za dva minuta 12", kazao je Čanak.

Košarkaš crno-belih Aleksandar Aranitović rekao je da je njegova ekipa ostvarila veoma bitnu pobedu.

"Jako bitna pobeda za nas posle nekoliko vezanih poraza, da bismo ostali u trci za plej-of. Što se tiče utakmice, opet smo imali 19-20 razlike i dozvolili im da nam se približe na šest. Moramo da radimo najviše na tome", rekao je Aranitović.

Košarkaši Partizana će u narednoj utakmici gostovati Igokei 14. januara od 17.00 u Laktašima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke