Čas košarke Saše Obradovića, Realova propast bez Tavaresa!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.01.2024.
21:54
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda Monaka protiv aktuelnog šampiona Evrope.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Nema Tavaresa u Realu, odmah se vide problemi. Očigledno je da igra kraljevskog kluba nije više na najvišem nivou i da je izostanak Ljulja i Tavaresa uticao na to, danas novi poraz, ovoga puta u Evroligi. Oni su danas poraženi u Kneževini gde je Monako slavio sa 98:76.

Od starta je bilo jasno, poveo je Monako sa 6:0, potom 15:6, Kampaco je ređao izgubljene lopte, a na drugoj strani je prednost rasla, a Džejms je odveo svoj tim i do 33:20 na kraju prve deonice. 

Nije se Monako zaustavio u nastavku, iako je Serhio Rodrigez pokrenuo ekipu. Imao je dosta raspoloženih košarkaša, pre svih pojavio se Džordan Lojd, a posle trojke Alfe Dialoa ekipa Saše Obradovića je otišla na ogromnih +16. Veoma brzo je bilo i ogromnih 20 poena razlike, Realu ništa nije išlo za rukom. 

Bilo je ogromnih 67:42 početkom drugog poluvremena, Lojd i Motejunas su nastavili da zatrpavaju koš protivnika, pa je bilo i neverovatnih +29!

Čista rutina do samog kraja, Monako je stigao do apsolutno zasluženog trijumfa.

Džanan Musa je imao 12 poena, Rudi Fernandez je dodao 11 poena, Fabijan Kozer je imao 10. Kod pobednika Lojd 19 poena, Dialo 14 poena, Motejunas 13, a Džejms 15. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke