Čekanju je kraj - Teo se vraća sledeće nedelje!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.12.2017.
22:49
Izvor: Sportske.net

Potvrda stigla od trenera Los Anđeles Klipersa Doka Riversa. Srpski plejmejker se vraća na teren sredinom naredne nedelje.

Beta/AP Photo/Jae C. Hong
Beta/AP Photo/Jae C. Hong

Povezane vesti

Više od mesec i po dana trajala je pauza Miloša Teodosića koji je već na drugoj utakmici u NBA ligi doživeo neugodnu povredu stopala i zbog nje propustio 22 meča.

Srpski reprezentativac lagano se vraćao u trenažni proces pa je tako lani poslat da trenira sa razvojnim timom LA Klipersa ne bi li dostigao takmičarsku formu.

Trener Klipersa Dok Rivers preneo je večeras jako lepe vesti vezane za oporavak Miloša Teodosića i trenutak kada bi srpski plej ponovo mogao na parket.

"Miloš je blizu povratka na teren. Juče je imao odličan trening, danas je u punom intenzitetu trenirao 45 minuta, a i sutra ga očekuje još jedan naporan trening", objasnio je Rivers.

Kako trenutno stoje stvari, Miloša Teodosića bismo ponovo mogli da vidimo u akciji već tokom predstojeće nedelje.

"Ja samo pratim uputstva i instrukcije našeg medicinskog tima. Ako sve prođe kako treba, očekujemo ga na terenu u jednoj od naredne dve utakmice", poručio je trener Klipersa.

Klipersi večeras igraju protiv Vašingtona, a potom ih u ponedeljak očekuje duel sa Torontom na domaćem terenu. Ukoliko ne nastupi protiv Reptorsa Teo bi mogao da zaigra na gostovanju Orlandu 13. decembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke