Čestitke Novici, među prvima Dule i Božić!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.01.2020.
22:31
Izvor: Sportske.net

Veliki dan za Partizanovog kapitena.

Beta/Igor Kupljenik/Bobo
Beta/Igor Kupljenik/Bobo

Povezane vesti

Danas je veliki dan za Partizan.

Razlog nije ubedljiva pobeda protiv FMP-a iz Železnika, ona će se brzo zaboraviti. U pitanju je obaranje rekorda Novice Veličkovića.

Krilni centar crno-belih je postao igrač sa najviše odigranih utakmica u dresu Partizana, prestigavši tako nekadašnjeg kapitena Petra Božića.

"Sećam se kad je Novica došao u Partizan iz košarkaškog kluba Zemun, od početka je imao veliku ambiciju, takmičarski duh, borbeni karakter i volju da radi onoliko koliko je potrebno da ostvari ono što želi. Svaka mu čast na tom trajanju i na ljubavi prema Partizanu... Mali lav se razlikuje od velikog i nosi genetski materijal koji mu omogućava da postane car"
, ističe Duško Vujošević.

Čestitao je i Petar Božić.

"Novice, brate moj, srećan sam što si ti oborio rekord i ja ti od srca čestitam na tome. Ja sam imao tu čast da budem jedan mali deo tvoje priče koja i dalje traje i da budem svedok koliko si truda i motiva uložio da bi postao ono što si danas. Ti si Noco danas legenda Partizana, ti si igrač sa najviše odigranih utakmica i ja ti želim da još dugo igraš",
rekao je Petar Božić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Saturday, 18.01.2020
23:51

Kakva je hijerarhija postojala pre kod Duleta,svaki starter je imao spremnu zamenu koja je bila spremna da uskoci u prvi tim
Npr Djuru Ostojica je menjao Kosta Perovic,kasnije je njemu bio zamena Pekovic....
Krstica je trebao da menja Borovnjak ali se kasnije povredio tako da je Novica odmah uskocio i ostalo je legenda :D