Cibona ređa pobede, a sledeći joj dolazi Partizan - Šta Jovanović poručuje?

Autor: Darko Mitrović
petak 08.10.2021.
23:49
Izvor: Sportske.net

Bolji start nisu mogli da požele.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Zagrebačka Cibona je pravo osveženje u AdmiralBet ABA ligi u odnosu na prošlu sezonu u kojoj se do kraja borila za opstanak.

Tokom leta trener Vladimir Jovanovć je formirao sjajan kolektiv od mladih igrača koji za sada ređaju samo pobede u regionalnoj ligi. Počeli su pobedom nad Mornarom u Baru, nastavili trijumfom nad Megom u Zagrebu, pa večerašnjom pobedom u Zadru rezultatom 68:67.

U sledećem kolu 15. oktobra Cibona će u ''Klasiku'' dočekati Partizan, jednog od glavnih favorita za titulu, pa je za očekivati sjajan meč, pravi derbi kakav je nekada bio.

Pre toga, trener Jovanović je dao ocenu večerašnje utakmice koja mu se po kvalitetu nije dopala, ali pobedi se u zube ne gleda.

''Čestitam igračima na pobedi iako ovo nije bila lepa utakmica za igrati niti gledati. Bilo je puno nervoze, očigledno važnost utakmice je učinila svoje kod obe ekipe. Zadar je tražio rezultat nakon uvodnih poraza, a mi smo se morali nositi s ulogom favorita na papiru koju su nam svi nadenuli i to je uzelo danak. Nismo odigrali kako mi to možemo i to se vidi u statističkom delu utakmice i ovo je utakmica u kojoj je presudio karakter naših igrača. Za nas je ovo veliki preokret i zadovoljni smo načinom na koji smo započeli sezonu'', izjavio je Jovanović.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke