Cibosi rasterećeni, Velić očekuje "mušku utakmicu"

Autor: Beta Beta
petak 09.11.2018.
16:44
Izvor: Beta

Hrvatski tim čeka teško gostovanje u Beogradu.

aba-liga.com/Cibona/Z. Baksaj, D. Vranar, G. Lausic
aba-liga.com/Cibona/Z. Baksaj, D. Vranar, G. Lausic

Povezane vesti

Trener košarkaša Cibone Ivan Velić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Partizana želi da nastavi seriju dobrih igara i pobeda.

"Zdravstveno smo u redu i nadam se da ćemo nastaviti ovaj niz dobrih igara i protiv Partizana. Znamo što nam je donelo dobar rezultat - način na koji smo igrali, jedna timska igra i obrambeno i napadački i jedino se tako možemo suprostaviti jednoj jakoj ekipi koja će biti nošena velikim brojem navijača i nadam se da će igrači naći inspiraciju u jednoj takvoj atmosferi. Gušt je igrati utakmice pred punim tribinama i to će nam biti podstrek da odigramo jednu pravu mušku utakmicu", rekao je Velić, a prenosi klupski sajt.

Derbi utakmica sedmog kola između Partizana i Cibone igraće se sutra u hali "Aleksandar Nikolić".

"Što se tiče Partizana, imamo taj jedan problem što su tek dve utakmice s novim trenerom, neke su stvari menjali, a nije dovoljno velik uzorak da možemo neke stvari detaljnije pripremiti, no, nećemo se puno osvrtati na njih već ćemo gledati da mi budemo na maksimalnom nivou koliko je to moguće, da bi došli do još jednog dobrog rezultata", rekao je Velić.

Košarkaš Cibone Ivan Novačić rekao je da ekipa u Beograd putuje rasterećena.

"U dobrom smo ritmu. Njima će biti veliki presing pošto igraju kod kuće s novim trenerom, biće i dobra atmosfera. Oni su dosta agresivni i ako se budemo držali u egalu celu utakmicu u zadnja dva-tri minuta može biti svega", rekao je Novačić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Friday, 09.11.2018
18:46

Ovo ce biti veoma teska utakmica. Ova Cibona nije ni malo naivan tim.Nekako ih niko ne vidi kao ozbiljnu ekipu, a mislim da su odlicni. I Zvezdu su oni najvise namucili od svih protivnika u ovoj sezoni. S druge strane, nas kiks bi bio ravan katastrofi po nas, narocito sto nam predstoji paklen raspored. Ako izgubimo ovu, mozemo da se pozdravimo sa borbom za prva cetiri mesta.