Čima Moneke - Kraj još jedne letnje sapunice?

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2024.
22:14
Izvor: Sportske.net

Načekaćemo se do njegovog transfera.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle raspleta priče oko Marija Hezonje, koji se povezivao i sa Barselonom, pa i sa Partizanom čiji su ga navijači silno želeli u crno-belom dresu, u prvi plan je izbio as Baskonije Čima Moneke.

I dok je Hezonja posle dosta spekulacija odlučio da ostane veran Real Madridu, Čima Moneke će prema posčlednjim informacijama - ostati u Baskoniji.

Dakle, još jednom ''tresla se gora, rodio se miš'' i još jedno razočaranje za navijače Partizana koji su se nadali i Monekeu.

Ovaj nigerijski košarkaš ima još godinu dana ugovora sa Baskonijom i po svemu sudeći će ga odraditi do kraja.

Večeras je svoja najnovija saznanja objavio Donatas Urbonas sa ''Basket News-a'' i ona govore u prilog tome da Moneke i pored interesovanja Panatinaikosa, Partizana, nekih drugih evroligaških, pa i NBA klubova ostaje u klubu iz Vitorije.

Novi trener Baskonije Pablo Laso je jasno istakao da želi Monekea u svom timu naredne sezone, a milionsko obeštećenje koje Baskonija zahteva za Monekeovu slobodu, ovog leta najverovatnije niko nije spreman da plati.

Dakle, izgleda da smo se približili kraju još jedne sapunice, ali spremite se za sledeće leto, tada će Čima biti slobodan u izboru novog kluba, pa možemo i da zamislimo kakvih će tek ''bombastičnih'' najava biti.

OVDE pogledajte kako izgledaju trenutni sastavi evroligaških ekipa.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran pfc
Wednesday, 10.07.2024
09:07

Sta ce nama Momeke imamo mi Balsu Koprivicu,nesto naj balvanskije sto je istrcalo na kosarkaski teren,ali on ima ugovor posto mu tata zna Zeljka pa zavrsio da se dete grebejos godinicu od Partizana,pusti Zeljko Ledeja iako ima ugovor ali neda drvo treba mu za potpalu jer zima je duga.Lepo sam ja rekao PRODACETE 3000 PREPLATNIH KARATA JER VAS BOLI ONA STVAR ZA NAS DOVIDJENJA I LAKU NOC SAVICU.