Čistka u Zvezdi - Nije samo Nejpir, odlazi i centar koji ništa nije pokazao?!

Autor: Mladen Heleta
utorak 19.12.2023.
23:24
Izvor: Sportske.net

Majk Tobi nije opravdao očekivanja.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Crvena zvezda je u novu sezonu ušla sa željom i ambicijama da igra fajnal-for Evrolige u Berlinu, ali kako sada stvari stoje i kako ekipa izgleda u ovom trenutku, to će biti "naučna fantastika".

Zvezda je večeras očekivano izgubila od prejakog Real Madrida u Beogradu sa 72:58 i nakon 15 odigranih kola ima loš skor od 5-10.

Ekipa će morati na remont, posao tokom leta u formiranju rostera definitivno nije dobro odrađen, pa već imamo najavu da će Šabaz Nejpir napustiti crveno-bele. On je stigao kao najveće pojačanje, a odlazi kao najveće razočaranje, jer nije pokazao apsolutno ništa.

Juče je Zvezda potpisala centra Fredija Gilespija, to je odmah pokrenulo priče o odlasku Majka Tobija, on je dobio večeras još jednu šansu, ali posle onog što smo videli, teško je zamisliti da će ostati u Beogradu.

Tobi je protiv Reala bio očajan, Poarije se poigravao sa njim, sasuo mu je osam poena u lice čim je kročio na teren, pa su večeras priče o Tobijevom odlasku postale još glasnije.

Kako je objavio dobro obavešteni španski novinar Pablo Fernandez, Tobi je blizu dogovora sa ekipom Tenerifa.

Košarkaš sa slovenačkim pasošem, igrao je za Tenerife u sezoni 2017/18, pa bi ovo mogao da bude njegov povratak u špansku košarku. Ranije je igrao još za Valensiju i Barselonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke