Čović došao na Zvezdine pripreme i poslao poruku navijačima!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 21.08.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Želeo je da im lično prenese podršku od strane navijača.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde se u Staroj Pazovi pripremaju za novu sezonu.

Crveno-beli u nju ulaze sa velikim ambicijama pojačani nekolicinom novih košarkaša. Na Mali Kalemegedan su ovog leta stigli Kodi Miler-Mekintajer, Ajzea Kenan, Ognjen Dobrić, NIkola Kalinić, Majk Daum i Uroš Plavšič.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović posetio je ekipu i trenera Janisa Sferopulosa na treningu i lično im prrenese podršku od strane navijača, te pozove pristalice crveno-belih da u što većem broju kupuju sezonske ulaznice, kako bi naredne sezone sa tribina "Beogradske arene" bili uz svoj tim.

"Kao što znate počele su pripreme našeg tima u Staroj Pazovi gde imamo izvanredne uslove za rad, uz to i neophodan mir koji je u ovom trenutku momcima najvažniji kako bi se dobro pripremili za novu sezonu. Želeo sam i lično od trenera i igrača da čujem utiske jer je ovaj period izuzetno važan i temelj za sve ono što sledi, a vremena do prve takmičarske utakmice nema previše. Želeo sam da im prenesem i na ovaj način veliku podršku koju imaju od svih nas iz kluba. Na njima je da vredno rade i u što boljoj formi dočekaju start sezone. Istovremeno pozivam naše navijače da podrže ove momke u novoj sezoni koja će biti izuzetno naporna i zahtevna, i da kupuju sezonske karte jer se dobro zna šta podrška sa tribina znači igračima i šta je donosila prethodnih sezona“ rekao je prvi čove crveno-belih, predsednik Nebojša Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke