Čović ljut zbog Kalinića, a šta će biti sa Jovićem?

Autor: Aleksandar Golubović
subota 17.07.2021.
10:06
Izvor: Sportske.net

Pogodile ga glasine.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović ogorčen je zbog prašine koja se digla nakon potvrde o povratku Nikole Kalinića u klub, a sve zbog spekulacija da su crveno-beli finansijski pobedili Barselonu u trci za reprezentativca.

Kalinić se pre dva dana posle šest godina vratio na Mali Kalemegdan, a Čović je gostujući u Jutarnjem programu Prve televizije rekao da podaci o plati (spominje se 1.200.000 evra po sezoni) nisu ni blizu tačni.

"Došao je Kalinić, biće to ekipa spremna za velika iskušenja. Naša konkurencija ne miruje i ja kažem da svako treba da radi ono što je njegov posao. Cifre koje se pominju oko Kalinića su avioni i kamioni, a neko pokušava da opravda neke druge poslove. Nije to ni blizu kako pričaju, Nikola je odbio ponudu Barselone od 2 miliona evra, a mi smo daleko od toga", rekao je Čović.

Posle zatišja ponovo je u fokusu povratak Stefana Jovića, ali Čović ne želi ni da potvrdi niti da dematuje ove glasine.

"Videćemo, nije gotovo dok nije gotovo. Radimo na dovođenju nekoliko pojačanja. Iza nas je jedna jako teška sezona, a početkom septembra će biti izbori u KK Crvena zvezda", istakao je on.

Podsetimo, juče se pojavila informacija i povratku Marka Gudurića, ali je njegov menadžer Miško Ražnatović ubrzo demantovao transfer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke