Čović: "Mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države"

Autor: Mladen Heleta
nedelja 24.09.2023.
11:46
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Crvene zvezde gostovao na Pinku.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je jutros na televiziji Pink i otkrio je da su šampioni Srbije i vicešampioni AdmiralBet ABA lige prodali 12.000 sezonskih ulaznica. 

Istakao je da očekuje dobre rezultate u sezoni koja uskoro počinje:

"Pri kraju smo pripremnog dela za novu sezonu, jako je dobra ekipa i dobar je stručni štab, veoma je iskusan trener. Naravno, u pripremnom periodu pobeđujete, gubite, sagledavate gde su dobre strane i šta bi trebalo da popravljate. Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima je Zvezda. ABA liga, Kup Srbije i domaće prvenstvo, koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno, mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države" rekao je Čović za tv Pink i dodao:

"I ono što nam je važno, to je pokušaj da napravimo iskorak u Evroligi, a to je pokušaj plasmana na fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, videćemo... Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi u Banjaluci, a 5. oktobra je ovde Asvel u Evroligi i samo bih podsetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure", kazao je Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke