Čović najavio derbi: ''Partizan favorit, mnogo je skuplji, pozivam na fer navijanje''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.11.2022.
14:10
Izvor: Sportske.net, TV Pink

Iako je Zvezda trenutno u boljoj formi i sutra će imati podršku svojih navijača...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u Jutarnjem programu TV Pink, gde je iskoristio priliku da najavi i sutrašnji derbi osmog kola AdmiralBet ABA lige protiv Partizana.

Utakmica je zakazana za ponedeljak u 20 časova, a Crvena zvezda će u ''Pioniru'' biti u ulozi domaćina.

Pre najave same utakmice, Čović je poželeo sreću našim fudbalerima sutra od 11 sati protiv Kameruna na Mundijalu u Brazilu.

''Želim našima da naprave dobar rezultat i ostvare pobedu i verujem u to. Ako i ne bude pobede, mi smo toliko mala zemlja da je i samo učešće veliki rezultat, ali da se vratim košarci...'', rekao je Čović i nastavio:

''Biće to prvi ovosezonski derbi. Pošto vidim da se neki znameniti bivši košarkaši interesuju ko će da sudi, da kažem da će suditi Javor, Radojković i Mustapić, mladi sudija.

Pozivam Zvezdine navijače da dođu u ''Pionir'', i molim ih da se ponašamo u duhu potpunog fer-pleja, da nikoga ne vređamo, da napravimo dobru atmosferu. Za mene je Partizan favorit, jer ima mnogo skuplji tim od Crvene zvezde, 2.5 do 3 puta skuplji stručni štab od Crvene zvezde. Oni su projektovani da gotovo budu prvaci Evrolige.

Mi smo se sada malo pokrenuli, došao nam je novi trener, gospodin Duško Ivanović i želeo bih da to protekne u pravoj sportskoj atmosferi i mi to tako i mislimo, a oni kada pričaju, obično misle nešto drugačije. Rekao sam vam ko je favorit, onaj ko ima mnogo veći budžet, Zvezda objavljuje sve do poslednjeg dinara'', naglasio je Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke