Čović o licenci EL, a onda i o Obradoviću!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 02.05.2021.
22:24
Izvor: Sportske.net

Da li Zvezda ima šanse da dobije licencu Evrolige u skorijoj budućnosti?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Predsedni KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je u klupskom podkastu "Pick 'n' talk" i tu je govorio, između ostalog, i o Saši Obradoviću koji je dobio spor protiv kluba. 

"Žao mi je što je sa Obradovićem kratko trajalo, ali nažalost to je moralo da se dogodi i dalje na tu temu ne bih više pričao, čuvajući i Zvezdu i Sašu Obradovića kao legendu Crvene zvezde", rekao je Čović. 

Pored toga, Čović je govorio i o tome da je klub želeo da bude konkurentan u Evroligi i neko u koga možete verovati, a želja je i licenca EL. 

"To možete da postignete radom i određenim rezultatima, kontaktima i akcijama. Direktno smo uspeli da dovedemo Fajnal For u Beograd. Naravno mi to ne bismo uspeli bez Grada Beograda i Republike Srbije, tadašnjeg gradonačelnika i sadašnjeg predsednika Srbije. Mislim da je to jedan od boljih Fajnal forova, a to su sve elementi izgradnje poverenja. Naš konačan cilj je da Crvena zvezda bude ravnopravna u smislu dobijanja dugogodišnje licence. Mislim da će se dogoditi određene transformacije, videli ste da se već razgovaralo o novom formatu Evrokupa. Da li će to otići na 18 ili 20 klubova, da li će to biti prva i druga liga Evrope, videćemo. Ne treba baš mnogo mudrosti da se zaključi da cela firma EKA putuje u tom pravcu. Nama je cilj da tu budemo trajno i suvlasnici i iskreno, zašto bismo to krili, radimo intenzivno na tome. Toga nema bez rada, navijača i dobre organizacije, a mislim da mi sve tri te stvari imamo", rekao je on. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke