Čović o Partizanovom Panteru, koliko je zarađivao u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.07.2021.
18:25
Izvor: Sportske.net, b92

Prv i čovek Crvene zvezde danas pred TV kamerama komentraisao najnovije košarkaške aktuelnosti.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U jeku Partizanovih spektakularnih pojačanja, a danas je predstavljeno još jedno, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je na TV B92 u emisiji ''Fokus''.

On se osvrnuo na transfer bivšeg Zvezdinog košarkaša Kevina Pantera u Partizan i tom prilikom otkrio koliko je ovaj igrač zarađivao dok je bio član crveno-belih.

''Panter je iz Olimpijakosa prešao u Zvezdu bez obeštećenja. Mesečna plata mu je bila 30.000 dolara. Ugovor na 6 meseci, pritom zadnje dve rate nisu plaćene, jer je sezona bila prekinuta zbog korone pa se isplaćivalo 80 odsto. To su pare za koje je čovek igrao u Zvezdi, sada se afiormisao, ne pada mi na pamet da ulazim o bilo kakve priče sa kamionima i avioninma. To bi bilo opravdanja, ali davati ogromne cifre, pa mi nismo CSKA'', naglasio je Čović.

Od odlaska iz Zvezde, Panter je odlično igrao u Olimpiji iz Milana sa kojom se plasirao i na F4 Evrolige, pa je jasno i da mu je i vrednost na tržištu porasla, ali iz Partizana su demantovali da se radi o višemilionskom transferu kako se to ekspresno pojavilo u medijima čim je transfer ozvaničen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke