Čović o Teodosiću i Pešiću, šta ga nervira najviše?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 11.08.2022.
08:16
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Crvene zvezde govorio o dešavanjima u reprezentaciji.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Gostujući na Jutarnjem programu Radio televizije Srbije, Nebojša Čović je istakao da svi treba da budemo u službi reprezentacije posle izbacivanja Miloša Teodosića sa spiska za Evrobasket. 

"Miloš je naš proizvod, proizvod FMP-a, sa Pešićem sam isto puno radio, što u nacionalnim selekcijama i Zvezdi. Nije nam to trebalo, način na koji je to urađeno je loš. Ali, selektor ima sva prava, treba da se setimo i da su neke naše selekcije sa sjajnim igračima, 2000. 2004. i 2005. godine zavšavale loše. I Teo i Kari su veoma iskusni. Trebalo je njih dvojica da samo to "ispeglaju", ali čuo sam da će Pešić da se oglasi u ponedeljak", istakao je Čović. 

Dakle, ponedeljak je dan kada će se Pešić oglasiti o ovom slučaju.

Čović smatra i da treba pomoći nacionalnom timu i da nije vreme za priče o atmosferi. 

"Ali ono što me nervira je da u tabloidima pravimo nestabilnost i lošu atmosferu, ovaj nije dobar sa ovim, molio bih ljude da se primire, iako je egzotična tema, ali time ćemo napraviti samo štetu, svi treba da budemo uz reprezentaciju i da napravimo što bolji rezultat. Dajte da im pomognemo, a nećemo im pomoći, ako raspredamo po štampi celu tu priču. Način na koji je urađeno je trapav i pogrešan i time je otvorena pandorina kutija", rekao je Čović u Jutarnjem programu Radio televizije Srbije. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.