Čović ostaje predsednik - Zvezdin "All-Star" u Skupštini kluba: Nikola Vučević, Miličić, Ninković, Bajaga...

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 27.12.2021.
16:21
Izvor: Sportske.net

Velika imena biće u klubu u budućnosti.

Dragana Stjepanovic / STARSPORT
Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda imaće nove članove Skupštine u budućnosti, a svakako da je najvažnija vest ostanak Nebojše Čovića na mestu predsednika.

Iako je sam u toku ove godine izjavio kako nije siguran u novu kandidaturu za prvog čoveka kluba zbog zdravstvenog stanja, Nebojša Čović će ostati na čelu Crvene zvezde u novom četvorogodišnjem mandatu.

Pored te informacije, Crvena zvezda će imati i novu Skupštinu sačinjenu od brojnih poznatih imena iz sveta sporta, ali i kulture. Tako će, jedan od najboljih košarkaša NBA lige sa ovih prostora Nikola Vučević biti deo Crvene zvezde. Zatim, tu su naši proslavljeni reprezentativci Igor Rakočević, Darko Miličić, aktuelni košarkaši ekipe sa Malog Kalemegdana Branko Lazić i Marko Simonović, te bivši fudbaler crveno-belih Miloš Ninković. Pored njih Skupštinu će činiti proslavljeni jugoslovenski i srpski trener Vladislav Lale Lučić, a mesto počasnog predsednika imaće Vladimir Cvetković.

Tu su i ovekovečeni navijači Crvene zvezde poput glumaca Srđana Timarova, Milana Kalinića i Gordana Kičića, zatim pevača Momčila Bajagića Bajage... Među njima, našla se i supruga Ranka Žeravice, gospođa Zaga Žeravica.

Izborna Skupština zakazana je za danas u 16 sati i ubrzo se očekuje zvanično saopštenje kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke