Čović: "Poturili ljude da viču "uprava napolje", potura se i da je neko uspešniji sa potrošenih 60 miliona!"

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.04.2024.
10:14
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek crveno-belih.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je danas u jutarnjem programu televizije Pink, a tom prilikom se dotakao i sinoćnih dešavanja sa meča protiv Studentskog centra. 

Čović je još opširnije o celokupnoj situaciji pričao i dan ranije na TV Arena sport, o čemu možete sve da čitate OVDE, a potom se danas osvrnuo na skandiranje grupe ljudi. 

"Protiv košarkaškog kluba Crvene zvezde vode se prljave kampanje, zato što je to najuspešniji srpski klub. To potvrđuju 23 osvojena trofeja od 2011. godine i činjenica da Crvena zvezda daje devet reprezentativaca za našu državu. Nije važno da osvajaš trofeje, važna je Evropa. Poraz od Efesa jeste bruka i sramota, ali ako ćemo da pričamo o bruci i sramoti, onda bismo morali da pričamo ovde mnogo duže i o raznoraznim oblastima. Vodi se ta kampanja da je Zvezda neuspešna, a drugi uspešni. Zvezda neuspešna sa 23 trofeja i šest trofeja poslednje vreme sa potrošenih 37 miliona evra, a neki uspešni sa jednim trofejem i potrošenih 60 miliona evra. Super. I onda nam uvale juče neku grupu ljudi, koji da li su plaćeni, pojma nemam, vikali su "uprava napolje". Prvo, oni nas nisu ni birali, neće nas ni oterati. Drugo, ja ne znam kuda da izađemo napolje, neka oni dođu dole da nam kažu kuda da to izađemo. Tih priča smo se naslušali i nagledali. I kada pogledate sve druge klubove u Sportskom društvu Crvena zvezda, opet ćete videti da imamo najbolje rezultate", rekao je između ostalog Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile
Tuesday, 16.04.2024
16:05
avatar
Luka2012
Tuesday, 16.04.2024
13:39

Sve sve ali u 1/4 finalu plej ofa 3500 ljudinu Areni. Toliko i o navijačima i o klubu. Sramota.

avatar
Rodja73
Tuesday, 16.04.2024
11:59

A ponovo ima nastup kad god nesto planira porasti plače. Sta kaze kako mu požurio njihove navijače da viču uprava napolje, jadane da nebi sudija da puste vašu ragbi igru izgubili biste 10 razlike