Čović priznao, DESET igrača koji su interesantni Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.07.2022.
12:35
Izvor: Sportske.net

Evo ko je sve interesantan prvom čoveku Crvene zvezde...

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Kada je reč o pojačanjima Crvene zvezde, definitivno će ih biti još, potvrdio je i Nebojša Čović za "Sportal".

"Doći će još pojačanja, malo stranih, malo domaćih, malo crnogorskih... Da vi možete da se zabavljate i da tvitujete. Možda ćemo pleja, možda naturalizovanog Crnogorca... Igrači su nam zanimljivi iz Valensije. Većina će biti domaćih, četiri ili pet. Notorna je glupost da igrače iz Crne Gore vodite kao stranca, evo primer Ivanovića. KSS to mora da ispravi, jednom smo im to srušili na sudu", rekao je on. 

Šta se dešavalo u slučaju Davidovac i kako je otišao u CSKA?

"U ovo vreme smo sedeli zajedno sa trenerom. Dva ugovora su bila na stolu. Produženje sa Davidovcem i Dobrićem. Struka je rekla "da" za Dobrića, a da Davidovac treba da se dokazuje, a tako je bilo i tokom sezone. Ja ne gledam igrače kao košarkaše. Gledam ih kao ljude, gledam njihov intelekt. Meni jako puno nedostaje Davidovac", rekao je Čović koji se zahvalio i Davidovcu i Kaliniću, i poželeo im svako dobro u CSKA i Barseloni. 

Jedan od stranaca jeste i Eron Vajt koji ima ugovor sa crveno-belima, ali nije baš 100% siguran za narednu sezonu u dresu kluba.

"Vajt je pod ugovorom sa Crvenom zvezdom. Videćemo da li će biti u Zvezdi u novoj sezoni", rekao je on. 

"Napravićemo respektabilan tim", jasan je bio Čović. 

O novim pojačanjima?

"Šabaz Nejpir je interesantan. Dalibor Ilić je interesantan. Pierija Henri, Šajok, Monro, Singlton, Braun, svi su interesantni, ali ne možete sve da dovedete", rekao je Čović. 

Crnogorac?

"Zoran Nikolić, Džastin Kobs, Vladimir Mihailović, Danilo Nikolić...", nabrajao je voditelj, a Čović je istakao da su poslednja dva nabrojana interesantna. 

"I sa Bjelicom, i sa Bobijem i sa Raduljicom su bili kontakti. Pustite nas da odlučimo za Raduljicu", rekao je Čović. 

Dakle, kada saberemo igrače koji su interesantni Nebojši Čoviću - spisak je od deset igrača. To su - Nejpir, Ilić, Henri, Šajok, Monro, Singlton, Braun, Danilo Nikolić, Mihailović i Kobs. 

Sve informacije o Evroligi i transferima možete pronaći na našem specijalizovanom članku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke