Čović prokomentarisao dolazak Bodiroge na čelo Evrolige: "Ne možemo da pumpamo balon pa da on pukne"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 18.09.2022.
23:25
Izvor: Sportske.net

Stigao sud iz redova srpskog šampiona.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je u intervjuu za "Sport klub" da je dobro što je na čelo Evrolige došao Dejan Bodiroga.

Proslavljeni srpski košarkaš je pre nekoliko dana imenovan za predsednika Evrolige, a jedan od osnovnih ciljeva biće mu da pomiri ovu organizaciju sa FIBA. Nebojša Čović je u razgovoru za "Sport klub" upitan da prokomentariše smenu Bertomeua i dolazak Bodiroge. 

"Dobro je što je na tu funkciju došao naš čovek. Bodiroga može mnogo da pomogne u okviru formata njegovih ovlašćenja. Ali, ne možemo da pravimo kontraproduktivne stvari. Napumpamo balon, pa on pukne. Taj čovek jeste naš, ali on mora da radi po propisima. Očekujem da ćemo imati dobru saradnju, dobru podršku od Bodiroge. Videćemo kako će se Evroliga organizovati i reorganizovati", rekao je Čović i dodao:

"I tamo su se dogodile određene promene i tamo imamo 30 deoničara i situaciju u kojoj se CSKA sada zadesio potpuno nezasluženo, ali šta da radimo, viša sila, viši organi. U svakom slučaju, imamo potencijal da nešto poguramo zajedno. Mi iz Zvezde smo uvek raspoloženi za saradnju".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke