Čović prozvao Danilovića, ko je ''upadao'' selektoru u svlačionicu?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.10.2021.
17:40
Izvor: Sport Light

Prvi čovek Crvene zvezde pokrenuo novu temu. Kakav je odnos predsednika KSS sa selektorima?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti


Gostovanje Nebojše Čovića u podkastu ''Sport Light'' Igora Miklje izazvalo je veliku pažnju, s obzirom da je predsednik Crvene zvezde otkrio nekoliko veoma zanimljivih detalja koji su uzburkali košarkašku javnost.

Između ostalog, otkrio je da je Partizan letos pokušavao da dovede Nikolu Kalinića, govorio o finansijama, ali i o stanju u reprezentaciji Srbije.

Nedavno je Svetislav Pešić imenovan na tu poziciju umesto Igora Kokoškova koji ''Orlove'' nije uspeo da odvede na Olimpijske igre u Tokiju, ali Čović sada otkriva da odnosi prvog čoveka KSS Predraga Danilovića sa Kokoškovom, pa čak i sa njegovim prethodnikom Đorđevićem nisu bili idealni.

''Ne može se neuspeh koji smo sada doživeli, a, on je evidentan, nakačiti na leđa Igora Kokoškova. Ako taj čovek nije imao saradnju ni sa predsednikom Saveza, a to se dešavalo i Saši Đorđeviću... Da li će oni to da kažu, ili neće, to me uopšte ne interesuje. To je istina!

Morate da stanete ispred i iza tog čoveka. Očekivanja su ogromna. Drugo, ako ste predsednik Saveza i bivši igrač... ne znam šta ste. Nemate vi pravo da upadate u svlačionice, na treninge, da glumite autoritet. To trenere vređa. Njihov posao je takav da moraju da imaju povišen stepen sujete, između ostalog'', izjavio je Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke