Čović traži sponzore u Minhenu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.04.2016.
22:51
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom boravio je u utorak i sredu u Minhenu gde je obavio niz važnih sastanaka koji bi u perspektivi trebalo da donesu mnogo pozitivnih stvari šampionu Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Delegacija košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom na čelu sa predsednikom Nebojšom Čovićem posetila je glavni grad Bavarske i obavila niz značajnih sastanaka sa predstavnicima "Allianz grupe" i "IBAM" košarkaške akademije iz Minhena.

Dvodnevnu posetu Minhenu delegacija šampiona Srbije iskoristila je da ugovori saradnju sa "International basketball academy Munchen" koja godinama unazad radi sa najtalentovanijim igračima uzrasta do 18 godina.

Ugledna međunarodna akademija ponudila je Crvenoj zvezdi Telekom dugoročnu saradnju pa će tako već tokom proleća i leta nekoliko talentovanih igrača iz Minhena doputovati u Beograd, dok će Zvezda biti u obavezi da pomogne u angažovanju trenera koji bi rad na IBAM akademiji podigli na još viši nivo.

Predsednik Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović iskoristio je posetu Minhenu kako bi se sastao sa prvim čovekom "Allianz Grupe" za Nemačku Manfredom Knofom.

Sa gospodinom Knofom predsednik Crvene zvezde Telekom razgovarao je o eventualnoj saradnji pošto je "Allianz Grupa" poznata po tome što mnogo ulaže u sport.

Takođe, predstavnici kluba su u sredu održali još nekoliko sastanaka sa kompanijama koje su zainteresovane za buduću saradnju sa KK Crvena zvezda Telekom, i o čijm rezultatima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh
Thursday, 07.04.2016
09:51

Tako se traze sponzori, svaka cast. A ne da cekas da ti neko pokuca na vrata, i da ti ponudi novac.. ne radi se to tako.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 06.04.2016
23:45

Mozda malo masim temu ali nema veze.nKoliko je Zvezda imala tezak put ka top 16 svedoci i ovo:nPrve 2 ekipe u grupi bile su osvajac Evrokupa sa mozda i najskupljim timom u Evropi i ucesnik F4 prosle sezone koji se pojacao sa par igraca iz NBA plus Kalinom. Zavrsili smo kao 3. ispred sampiona Evrope Reala koji u sastavu ima legende poput Rejesa , Rudia , Ljulja i Caca Rodrigeza. Ekipe koje nisu prolsle dalje su stigle do cetvrtfinala Evrokupa (Bajern) i do finala a mozda i trofeja Evrokupa (Strazbur) cisto da se zna da nismo ne zasluzeno usli u laksu grupu iz koje idemo u Top8. Nadamo se i tamo dobrim partijama a i sportskoj sreci jer smo je zasluzili vise puta!!!

avatar
Surovi
Thursday, 07.04.2016
01:06

Realova forma je na nivou Mege, Bajern u EK ispao ko kroz busan dzak o cemu pricas ti?

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 07.04.2016
13:36

Real nikad nece moci da se poredi sa Megom i Bajernom iskljucivo zato sto je to najtrofejniji klub Evrope , forma je prolazna ali u kljucnim utakmicama nema forme vec pobednika odredjuju sitnice kao i motivacija igraca , iz tog razloga je Partizan 2 puta dobio Zvezdu , ne zbog toga sto je Zvezda bila u losoj formi vec zato sto je Partizanu to bila jedna od najjacih utakmica cele sezone.

avatar
Blade1
Thursday, 07.04.2016
12:05

Ma aj ti nama malo ispricaj kakve su forme Augzburga i AZ Alkmara!

avatar
IggY Rs
Thursday, 07.04.2016
11:18

Real najverovatnije ulazi i u top 8. Rudi bio povređen ali se vratio, opet su kompletni. O čemu pričaš TI?

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 06.04.2016
23:37

Tako je , ako hocemo na F4 u narednih par godina treba nam novac da zadrzimo kljucne igrace , narocito one domace. Ako sada zadrzimo Milera (Cirbi i Kinzi vrv idu na kraju sezone) mozemo da gradimo tim za namad na F4 . Trebao bi nam neki centar tipa Pero Antic i mozda Nedovic ako ne neki kvalitetan amer.

avatar
indija durot
Thursday, 07.04.2016
07:15

Nedovic i Antic su nerealne zelje svih nas,nadam se da gresim..Mozda Erceg a mozda i neko iz Mege od ovih mladih sto ce na draft da se kale godinu ili dve u EL pa iz zvezde u NBA.Dobro Zvezdi,dobro misku.

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 07.04.2016
13:42

Ne znam bas da li ja Pero nerealna zelja , ipak on sl sezone ulazi u 35 godinu , Nedovic nece dostici vrhunsku formu dok se ne vrati u Zvezdu. Na kraju krajeva , ako hoces rezultat moras da ulozis u njega.nPozdrav

avatar
banic
Thursday, 07.04.2016
11:39

Sto se Ercega tice on je vrlo verovatno zavrsio karijeru samo se ne prica o tome. Razlog neigranja nisu bile pare nego privatni problemi. Nazalost zavrsio je kao Milicic.

avatar
IggY Rs
Thursday, 07.04.2016
11:21

Miler i Cirbes idu, možda ostane Kinzi ali i to je na dugom štapu i pitanje je i hoće li mu biti ponuđen ugovor. O igračima poput Antića je iluzorno pričati jer za takve igrače para nema.