Čović upotrebio čuveni slogan: "Kad je teško - Čović!"

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 07.10.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Ko mu je čestitao iz Partizana?

© 2024 Srdjan Stevanovic / STARSPORT
© 2024 Srdjan Stevanovic / STARSPORT

Povezane vesti

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović bio je gost jutarnjeg programa na televiziji "K1" i tom prilikom govorio o temama važnim za domaću košarku.

Pre svega, Čović je govorio o želji da Svetislav Pešić ostane selektor muške seniorske reprezentacije, a dotakao se i teme "večitih" rivala i tome kako je njegov izbor na novu funkciju primljen u javnosti.

"Gde sam ja prošao jednostavno? Zato važi ono – Kad je teško čović! Ja jednostavno procenjujem s kim imam posla. Sad je u sportu ušlo štošta zbog toga što sport mora da ima pare, a pare se obezbeđuju na razne načine. Neću da pričam o tome. To je bilo, pa prošlo. Zvezda ima svoj put, Partizan ima svoj put", rekao je Čović.

Na opasku voditeljke da bi on kao prvi čovek srpske košarke sada trebalo da radi na pomirenju između Zvezde i Partizana, Čović je imao zanimljiv odgovor.

"Da li imate neki savet? Da idemo na večere, ručkove, jahte? Ja ne funkionišem po tom principu. Ja kad gledam utakmicu nemam sat, ne prebacujemo svoju ruku preko reklame da se vidi sat od 300.000 evra. Ja sam u duši sportista", istakao je Čović i rekao da su mu čestitali i neki Partizanovi ljudi, pre svih legendarni Dragan Kićanović.

"Dobio sam čestitke od Kićanovića, uz komentar pravi čovek na pravom mestu", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke